rainfalldown
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
ctrl+alt+q ile yapabilirsin hocam.beyler az önce mail yazarken cortladım, sağdaki ALT tuşu yok klavyede xD @ simgesini nasıl kolay yoldan kullanabilirim
ctrl+alt+q ile yapabilirsin hocam.beyler az önce mail yazarken cortladım, sağdaki ALT tuşu yok klavyede xD @ simgesini nasıl kolay yoldan kullanabilirim
8den fazla hesabım var birine bile gelmediHesabı dün açtım sepete ekledim bugün indirim verdi
key caps mi taktın ?Laptop klavyesinden geçince bir garip oldu. Tuşlar fazla hassas geliyor basma hissi alamıyorum
tam olarak beklediğim görsel, aynı keycap'lerden ben de alacağım inşAllah. Hissiyatı nasıl hocam keycap'lerinLaptop klavyesinden geçince bir garip oldu. Tuşlar fazla hassas geliyor basma hissi alamıyorum
varsa, link atabilir misin?key caps mi taktın ?
aynı cihazda vermiyor8den fazla hesabım var birine bile gelmedi
kendi keycapsleri biraz daha ağır hissettim sanki. kullanırken fazla bir fark olmadı ama laptop'tan geçtiğim için bir şey diyemeyeceğimtam olarak beklediğim görsel, aynı keycap'lerden ben de alacağım inşAllah. Hissiyatı nasıl hocam keycap'lerin
varsa, link atabilir misin?
klone uygulaması ile oluşturcdum hesaplarıaynı cihazda vermiyor
teşekkür ederim...kendi keycapsleri biraz daha ağır hissettim sanki. kullanırken fazla bir fark olmadı ama laptop'tan geçtiğim için bir şey diyemeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne açıdan? low profile olduğu için mi yoksa switchlerden dolayı mı?ajazz tepkime hızı olarak biraz daha iyi
Sonunda uçağı indirdik 5 kasım 23:25 yolcuları