nasıl yapılıyor onlar ya ilk kez alısveris yapıcam hocam ne yapmam lazımindirim kartıyla 400e düştü -220 kredi aldım destekten üstüne birde %20 kupon verdi random
Kaça geldi vergi dahilindirim kartıyla 400e düştü -220 kredi aldım destekten üstüne birde %20 kupon verdi random
Epomaker f75 ile aula f75 ortak üretim mi?
2 üründe aynı
incelemede bi adamda ondan bahsediyordu, şahsen göz ardı edebileceğim bi durum, rahatsız olacak varsa riske girmemesi daha iyiBilmiyorum hocam ya ayarı var yada sizin tekerlek arızalı olabilir
Hesabımı numaramla yeni açtım ve arama kısmında klavye aratarak f75'i bulup sepete ekledim, akşamına indirim kartı (platform teşviği) ondan sonra destekten 2 defa kredi istedim sağolsunlar tatlı dilli olduğum için kırmadılar daha sonra tekrar desteğe bağlandım bir sorun için sistem kendisi yaşadığım sorun için%20 kuponuda patlatınca dayanamadım tekrar aldım lfkjasklfnasıl yapılıyor onlar ya ilk kez alısveris yapıcam hocam ne yapmam lazım
Ağzını topla yazdığın kelimelere dikkat et.
Vergi dahil kaça aldınızHesabımı numaramla yeni açtım ve arama kısmında klavye aratarak f75'i bulup sepete ekledim, akşamına indirim kartı (platform teşviği) ondan sonra destekten 2 defa kredi istedim sağolsunlar tatlı dilli olduğum için kırmadılar daha sonra tekrar desteğe bağlandım bir sorun için sistem kendisi yaşadığım sorun için%20 kuponuda patlatınca dayanamadım tekrar aldım lfkjasklf
yanına birşeyler daha aldım toplam 813tl tuttu 925 ödedimKaça geldi vergi dahil
Tamam teşekkürleryanına birşeyler daha aldım toplam 813tl tuttu 925 ödedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle