ne sorunu yaşadınız hocamHesabımı numaramla yeni açtım ve arama kısmında klavye aratarak f75'i bulup sepete ekledim, akşamına indirim kartı (platform teşviği) ondan sonra destekten 2 defa kredi istedim sağolsunlar tatlı dilli olduğum için kırmadılar daha sonra tekrar desteğe bağlandım bir sorun için sistem kendisi yaşadığım sorun için%20 kuponuda patlatınca dayanamadım tekrar aldım lfkjasklf
alışman lazım o kadarda hassas değil aslındadostlar selam klavye geldi. her şey çok güzel ama bu aşırı hassas ya. mesela cs'deyim sol elim doğal olarak wasd'de ama farkında olmadan basıyorum ve çok yukarıda kavrıyor. bunun bi ayarı var mıdır?
hangi renk hocam klavyedostlar selam klavye geldi. her şey çok güzel ama bu aşırı hassas ya. mesela cs'deyim sol elim doğal olarak wasd'de ama farkında olmadan basıyorum ve çok yukarıda kavrıyor. bunun bi ayarı var mıdır?
O kadar da hassas değil hocam bende ilk mekanik kullanımımda sizin gibiydim alışınca sıkıntı olmuyordoğru söylüyor olabilirsiniz çünkü ilk kez bir mekanik klavye kullanıyorum corsair k55 (kamyon)'den geçtim
glacier blue-mavi hasat ekseni sanırım türkçesihangi renk hocam klavye
1000hz e bende ulaşamadım daha hocam bizlik sanırımBenimde istemsiz sol yüzük parmağı bazen Q tuşuna basıyor daha tuşa basmadan silah değiştiriyor Ancak 2 günlük deneyimimden sonra gayet memnun olduğumu belirtmeliyim. Sadece şu 1000hz olayını çözemedim. 2.4 ve kabloluda klavye hz test programını açtığımda min 15- maks 120 ms ve 250hz gösteriyor
heh aynen bu hocam derdim. birden pistol alıyorum dedim noluyorBenimde istemsiz sol yüzük parmağı bazen Q tuşuna basıyor daha tuşa basmadan silah değiştiriyor Ancak 2 günlük deneyimimden sonra gayet memnun olduğumu belirtmeliyim. Sadece şu 1000hz olayını çözemedim. 2.4 ve kabloluda klavye hz test programını açtığımda min 15- maks 120 ms ve 250hz gösteriyor
Alışacağız büyük ihtimal zamanı var dahaheh aynen bu hocam derdim. birden pistol alıyorum dedim noluyor
Sıkıntılı bir durum yok oyun içerisinde istediğimi bana veriyor gerisi sorun değil1000hz e bende ulaşamadım daha hocam bizlik sanırım
Valla bende bir gecikme hissedemedim şahsen eski klavyemden daha iyi geldi seside perfect bir sıkıntı yokAlışacağız büyük ihtimal zamanı var daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntılı bir durum yok oyun içerisinde istediğimi bana veriyor gerisi sorun değil