Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
joe
dostlar selam klavye geldi. her şey çok güzel ama bu aşırı hassas ya. mesela cs'deyim sol elim doğal olarak wasd'de ama farkında olmadan basıyorum ve çok yukarıda kavrıyor. bunun bi ayarı var mıdır?

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Çağdaş Akçay
Hesabımı numaramla yeni açtım ve arama kısmında klavye aratarak f75'i bulup sepete ekledim, akşamına indirim kartı (platform teşviği) ondan sonra destekten 2 defa kredi istedim sağolsunlar tatlı dilli olduğum için kırmadılar :peepokalp: daha sonra tekrar desteğe bağlandım bir sorun için sistem kendisi yaşadığım sorun için%20 kuponuda patlatınca dayanamadım tekrar aldım lfkjasklf
ne sorunu yaşadınız hocam

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
dostlar selam klavye geldi. her şey çok güzel ama bu aşırı hassas ya. mesela cs'deyim sol elim doğal olarak wasd'de ama farkında olmadan basıyorum ve çok yukarıda kavrıyor. bunun bi ayarı var mıdır?
alışman lazım o kadarda hassas değil aslında

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
joe
doğru söylüyor olabilirsiniz çünkü ilk kez bir mekanik klavye kullanıyorum corsair k55 (kamyon)'den geçtim

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit
hangi renk hocam klavye

Benimde istemsiz sol yüzük parmağı bazen Q tuşuna basıyor daha tuşa basmadan silah değiştiriyor :D Ancak 2 günlük deneyimimden sonra gayet memnun olduğumu belirtmeliyim. Sadece şu 1000hz olayını çözemedim. 2.4 ve kabloluda klavye hz test programını açtığımda min 15- maks 120 ms ve 250hz gösteriyor. Oyun içerisinde herhangi bir sorun yaşamadım ama :)

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
doğru söylüyor olabilirsiniz çünkü ilk kez bir mekanik klavye kullanıyorum corsair k55 (kamyon)'den geçtim
O kadar da hassas değil hocam bende ilk mekanik kullanımımda sizin gibiydim alışınca sıkıntı olmuyor

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
Benimde istemsiz sol yüzük parmağı bazen Q tuşuna basıyor daha tuşa basmadan silah değiştiriyor :D Ancak 2 günlük deneyimimden sonra gayet memnun olduğumu belirtmeliyim. Sadece şu 1000hz olayını çözemedim. 2.4 ve kabloluda klavye hz test programını açtığımda min 15- maks 120 ms ve 250hz gösteriyor :)
1000hz e bende ulaşamadım daha hocam bizlik sanırım :D

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
Ben daha yeni kredi iadesi kampanyasıyla aldım %40 kredi iadesi çıktı 945 tl ye aldım daha ucuz alma yöntemi varmıydı bu fiyata alarak enayilik mi yaptım sizce?

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
joe
Benimde istemsiz sol yüzük parmağı bazen Q tuşuna basıyor daha tuşa basmadan silah değiştiriyor :D Ancak 2 günlük deneyimimden sonra gayet memnun olduğumu belirtmeliyim. Sadece şu 1000hz olayını çözemedim. 2.4 ve kabloluda klavye hz test programını açtığımda min 15- maks 120 ms ve 250hz gösteriyor :)
heh aynen bu hocam derdim. birden pistol alıyorum dedim noluyor

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
Alışacağız büyük ihtimal zamanı var daha :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntılı bir durum yok oyun içerisinde istediğimi bana veriyor gerisi sorun değil :D
Valla bende bir gecikme hissedemedim şahsen eski klavyemden daha iyi geldi seside perfect bir sıkıntı yok :D

Top Bottom