Biliyorum hocam da bi 5-6 sayfa öncesinde olması lzm ondan dedimhocam 512. sayfadayız o kadar çok mesaj varki kayboluyor
Biliyorum hocam da bi 5-6 sayfa öncesinde olması lzm ondan dedimhocam 512. sayfadayız o kadar çok mesaj varki kayboluyor
olabilir bilmiyorum hocam foto için teşekkürlerBiliyorum hocam da bi 5-6 sayfa öncesinde olması lzm ondan dedim
rica ederimolabilir bilmiyorum hocam foto için teşekkürler
Hocam ben alışık olduğum için bakmadan da yazabiliyorum ondan bir sorun yok ama biraz zor gözüküyor tuşların yeriKeşke tuşlardaki harfler şeffaf olsaydı ışık geçirseydi. Satın alan arkadaşlar gece kullandığınızda karanlıkta bir sorun oluyormu görebiliyormusunuz harfleri.
siyah olanda da usb adaptör modunda kopmalar oluyor.O sırada benim 9 günlük gümrük
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende de var çalışıyor
2.4ghz de diyorsanız bende bir sıkıntı yok hocam sizin başka cihazlarla frekanslar çakışıyor olabilir mi ?siyah olanda da usb adaptör modunda kopmalar oluyor.
ctrl+alt ile yapabilmeniz lazım hocamMerhabalar, klavye elime ulaştı ancak altgr tuşu yok nasıl alt gr tuşunu çağırabilirim?
başka cihaz yok sadece yanında usb wifi adaptörü var.2.4ghz de diyorsanız bende bir sıkıntı yok hocam sizin başka cihazlarla frekanslar çakışıyor olabilir mi ?
Teşekkür ederimctrl+alt ile yapabilmeniz lazım hocam
Hocam benim beyaz olan çalışmıyor sizce neden olabilir ?ctrl+alt ile yapabilmeniz lazım hocam