❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1731317201043.png

benim aras kargo ile gelen aula f75 9 kasımdan beri havalimanında ama ondan önce verdiğim sipariş hem daha erken Türkiyeye geldi hem üstüne aynı gün gümrüğe girdi ertesi günde kargolandı bugün dağıtıma çıkacak umarım aras kargoda mı sorun var yoksa şansa mı böyle anlamadım mng ile gelen siparişlerim gümrüğü 1 günde geçmiş hep

benim aras kargo ile gelen aula f75 9 kasımdan beri havalimanında ama ondan önce verdiğim sipariş hem daha erken Türkiyeye geldi hem üstüne aynı gün gümrüğe girdi ertesi günde kargolandı bugün dağıtıma çıkacak umarım aras kargoda mı sorun var yoksa şansa mı böyle anlamadım mng ile gelen siparişlerim gümrüğü 1 günde geçmiş hep
Mng daha hızlı.

benimki de 4 kasımdan beri gümrükte
Benimkide 4 kasımdan beri 7 kasımda sipariş verdiğim led gümrükleme tamamlandı diyor muhtemelen akşam kargoya verirler klavyeyi 29 ekimde aldım nedir bu acaba ya

Bu kesin 4 sipariş verdim 2 si aras birinde 4 gün bekledi öbüründe 8 gün oldu. Mng olanlar 1 günde geçmiş.

Makine geldi taş gibi birader bu nedir benim eskilerini kağıttan mi yapmışlar bu nasıl ağırlık, hissiyat valla çok hoşuma gitti iyi ki almışım dedirten benim için çok az sayılı eşyalardan biri oldu. Bakalım oyunlarda kalitesi vs nasıl ama bu hali çok iyiymis

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri