Cumartesi gelir seninAlıntıyı görüntüle
Bu aşamadan sonra ortalama ne kadar sürer gelmesi arkadaşlar, sizlere ne kadar sürede geldi ?
benim aras kargo ile gelen aula f75 9 kasımdan beri havalimanında ama ondan önce verdiğim sipariş hem daha erken Türkiyeye geldi hem üstüne aynı gün gümrüğe girdi ertesi günde kargolandı bugün dağıtıma çıkacak umarım aras kargoda mı sorun var yoksa şansa mı böyle anlamadım mng ile gelen siparişlerim gümrüğü 1 günde geçmiş hep
Mng daha hızlı.benim aras kargo ile gelen aula f75 9 kasımdan beri havalimanında ama ondan önce verdiğim sipariş hem daha erken Türkiyeye geldi hem üstüne aynı gün gümrüğe girdi ertesi günde kargolandı bugün dağıtıma çıkacak umarım aras kargoda mı sorun var yoksa şansa mı böyle anlamadım mng ile gelen siparişlerim gümrüğü 1 günde geçmiş hep
hocam sizin bir öneriniz var mı klavye yanına temudan 250 - 400 tl arası vergisiz bir ürün öneriniz ?Mng daha hızlı.
Klavye için keycaps var.hocam sizin bir öneriniz var mı klavye yanına temudan 250 - 400 tl arası vergisiz bir ürün öneriniz ?
Benimkide 4 kasımdan beri 7 kasımda sipariş verdiğim led gümrükleme tamamlandı diyor muhtemelen akşam kargoya verirler klavyeyi 29 ekimde aldım nedir bu acaba yabenimki de 4 kasımdan beri gümrükte
Benimde bizim hangi gümrüğe gittiyse şansımıza so…. Nerde oturuyorsunBenim hala gümrükte 8 gün olacak şaka gibi bekleyen var mı hala 4 Kasım'da gümrüğe inen
Ege'nin incisi diyolarBenimde bizim hangi gümrüğe gittiyse şansımıza so…. Nerde oturuyorsun
Bu kesin 4 sipariş verdim 2 si aras birinde 4 gün bekledi öbüründe 8 gün oldu. Mng olanlar 1 günde geçmiş.benim aras kargo ile gelen aula f75 9 kasımdan beri havalimanında ama ondan önce verdiğim sipariş hem daha erken Türkiyeye geldi hem üstüne aynı gün gümrüğe girdi ertesi günde kargolandı bugün dağıtıma çıkacak umarım aras kargoda mı sorun var yoksa şansa mı böyle anlamadım mng ile gelen siparişlerim gümrüğü 1 günde geçmiş hep