Teykage
80+ Silver
Dahası
Seçiliyor tekiAyni üründen iki tane Alınca iptalde bir tane seçiliyor mu yoksa ikisi birden iptalmi
Seçiliyor tekiAyni üründen iki tane Alınca iptalde bir tane seçiliyor mu yoksa ikisi birden iptalmi
İptal ete bas sonra ürünü sec çıkartNasıl hocam. İptal edince ikisini birden yapıyor galiba.
Ayni üründen iki tane aldım renk hersey aynı iptalde 1 taneye düsurebiliriz dimiSeçiliyor teki
Ürünleri iptal et yazabamı basıyoruzİptal ete bas sonra ürünü sec çıkart
Evet sonra klavye hariç iptal et banka kartıni seç gönder gitsinÜrünleri iptal et yazabamı basıyoruz
ikiside bu fiyata hayal olarak alınabilir sadece hangisi denk geldiyse onu alBeyazı güzelmi kullanmalık aldımda switch falan da anlamıyorum siyah daha iyi vs diyordunuz
Hocam beyazda hangi switch var?ikiside bu fiyata hayal olarak alınabilir sadece hangisi denk geldiyse onu al
görselde 4 tane switch gösteriyo 3 ü sağlam 1 i blue umarım blue denk gelmezHocam beyazda hangi switch var?
değilBlue Switch mi ?
3 dk önce beyaz modelden 2 stok girdi birini aldım bu mesajı görünceikiside bu fiyata hayal olarak alınabilir sadece hangisi denk geldiyse onu al