Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

dark87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M
hocam o sepet tutarını 400 altı yapınca olur sepeti alt limite getirince stokta var görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taktik yok sepete eklemeyin ara kısmından yazın bakın inceleyin o şekil düşebilir. 2 Çesit indirim kartı var. 1 tanesi direk çıkıyor. Diğeri uğraştırıyor

Üstteki hemen yukarda çıktı. Alttakinde baya uğraşmıştım
bendede üstteki var bende çıkmıyor ama %50 indirimde var fakat 99da çıkmıyor delirdim sabahtan beri deneyecegim biraz daha

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Karakoç
Taktik yok sepete eklemeyin ara kısmından yazın bakın inceleyin o şekil düşebilir. 2 Çesit indirim kartı var. 1 tanesi direk çıkıyor. Diğeri uğraştırıyor

Üstteki hemen yukarda çıktı. Alttakinde baya uğraşmıştım
size her gün böyle promosyon mu sallıyorlar. Ben en son ne zaman geldi hatırlamıyorum d

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Halil Çalık
hocam o sepet tutarını 400 altı yapınca olur sepeti alt limite getirince stokta var görünüyor

bendede üstteki var bende çıkmıyor ama %50 indirimde var fakat 99da çıkmıyor delirdim sabahtan beri deneyecegim biraz daha
Hocam sepeti 1k yâda getirsem tükendi yazıyor halen

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Mehmetcan İvrendi
28TL XD vay aw böyle hayatın 700TL baydım şansıma indirim ekranında çıkmıyordu hiç bende apex gibi gitmeden alayım dedim 😂

Neyse 700TL Zaten bu klavye için bedava
(700TL'yi sağdan soldan kazanmıştım zaten yani cebimden 5 krş. Çıkmadı)

31 inde aldım daha gelmedi
1 Kasımda sipariş verdim 9 Kasım Cumartesi günü sabah elime ulaştı. 31'inde siparişi verilen ürünün gelmemesi de aşırı ilginç. Maksimum teslim süresinin geçeceğini sanmam ama bu kadar da bekletilmez be :(

Bilal539

80+ Silver
Klavyede alt tuşu yokmuş boşluk tuşunun sağında garibime gitti @ işaretini nasıl yapıyoruz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Halil Çalık
1 Kasımda sipariş verdim 9 Kasım Cumartesi günü sabah elime ulaştı. 31'inde siparişi verilen ürünün gelmemesi de aşırı ilginç. Maksimum teslim süresinin geçeceğini sanmam ama bu kadar da bekletilmez be :(
Evet hocam gerçekten garip gümrükleme dün tamamlandı daha

28TL XD vay aw böyle hayatın 700TL baydım şansıma indirim ekranında çıkmıyordu hiç bende apex gibi gitmeden alayım dedim 😂

Neyse 700TL Zaten bu klavye için bedava
(700TL'yi sağdan soldan kazanmıştım zaten yani cebimden 5 krş. Çıkmadı)
Merak etme zaten bi promosyon koymuşlar sırf ürünü 28 alama diye tükendi yazıyor yani bomboş bir promosyon

dark87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M
Hocam sepeti 1k yâda getirsem tükendi yazıyor halen
hocam 2 tane 99luk var bende .sepetin hepsini boşalttım urunu değiştire tıklayıp random bir şey koydum sonra koyduğum urunude silip yeniden ekleyince oldu . ilk once klavyeyi koyun sonra %50liklerle sepet tutarını geçin ondan sonra 2.ye bir şey yerleştirin olacak galiba

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yusuf Bahadır
kaç gündür kullanıyorsunuz? memnunmusunuz? sıkıntılı bi durum ya da sevmediğiniz yanları varmı?
Beklentimden daha iyi diyebilirim. Sevmediğim yanları olarak, switch beklediğimden daha sessiz. Onun dışında baya ağır ve kemikli hissettiren bi klavye. Kısayollara alışınca her şey okey olacak.

Bu nasıl olabilir 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Halil Çalık
hocam 2 tane 99luk var bende .sepetin hepsini boşalttım urunu değiştire tıklayıp random bir şey koydum sonra koyduğum urunude silip yeniden ekleyince oldu . ilk once klavyeyi koyun sonra %50liklerle sepet tutarını geçin ondan sonra 2.ye bir şey yerleştirin olacak galiba
Deneyim hocam banada 3 tane geldi 1 ini değerlendiremedim 2 tane var halen

Top Bottom