Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka type c kablo + switch puller zaten 300-400tl, yorum yapmaya gerek yok o yüzden :D 10tane daha alasım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kutuyu paketlememişler gibi, fabrikada kutulu yapmışlar sanki :D Bebek gibiydi.

Bu arada bu seviye bir klavyede bu stabler var ya bedava olm bu nası stabler sıfır rattle var.
Hocam cidden anlamadım ne oluyor dediğin

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
yedekte durur hocam en kötü satmayı falan düşünmem zaten switchleri sadece bu fiyata satılıyor. Bataryası ortalama bu fiyata satılıyor. Keycaps falan hocam yedek parça niyetine bile alsam kardır diye düşündüm
Tamam da bu cihazlar bataryalı, uzun süre kullanılmayınca bataryası ölmez mi? Benim bildiğim bu tarz bataryaları 3-5 ay aktif etmedikten sonra kendi kendini yiyor ve bozuluyor, sonra dan batarya değişimi mümkünse siz bilirsiniz tabii.
Bende bir tane beyaz aldım bir de siyah alayım yedekte dursun dedim ama kime sorduysam bu tarz bataryalı ürünler çok beklemeye gelmez dedi.

Titok Vb yerlerde ucuza alanları görüyorum 300 tl gibi nasıl alabiliyorlar o fiyata?
Hocam bu arama yerine bişeyler yazıyorlar öyle oluyor, tam sisteme hakim değilim bana da oldu bir kere ama bu klavyeden aldığım için başka klavyeye indirim yaptı.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
Tamam da bu cihazlar bataryalı, uzun süre kullanılmayınca bataryası ölmez mi? Benim bildiğim bu tarz bataryaları 3-5 ay aktif etmedikten sonra kendi kendini yiyor ve bozuluyor, sonra dan batarya değişimi mümkünse siz bilirsiniz tabii.
Bende bir tane beyaz aldım bir de siyah alayım yedekte dursun dedim ama kime sorduysam bu tarz bataryalı ürünler çok beklemeye gelmez dedi.

Hocam bu arama yerine bişeyler yazıyorlar öyle oluyor, tam sisteme hakim değilim bana da oldu bir kere ama bu klavyeden aldığım için başka klavyeye indirim yaptı.
haklı olabilirsiniz hocam konu hakkında bir bilgim yok ama en kötü ihtimalle switchleri kasası ürünün fiyatının çok çok üstünde değil mi ?
@freygasm sizin bir bilginiz var mı hocam bu konu hakkında ?

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
:peeposad2:

haklısınız hocam da canım çekiyor valla bu konuya tıklamamak lazım sanırım. Ama şöyle söyleyim temu kredim var 686 tl bi de rebate100 den 100 tl de indirim kuponu kullansam bedavaya alabiliyorum
rebate100 nedir?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
haklı olabilirsiniz hocam konu hakkında bir bilgim yok ama en kötü ihtimalle switchleri kasası ürünün fiyatının çok çok üstünde değil mi ?
@freygasm sizin bir bilginiz var mı hocam bu konu hakkında ?
Pek bir şey olacağını düşünmüyorum bataryaya. Olsa bile çok pahalı bataryalar kullanmıyolar, takması da basit zaten.
Hocam cidden anlamadım ne oluyor dediğin
Büyük tuşlarda stabilizerlar var ya artı şeklinde mesela space veya enter gibi tuşlarda switch harici sağ solda + işaretleri olan yerler stabler. Onlar çok iyi space'e basınca çok stabil titreme vs olmuyor.

klavye masterı gelmiş

hos geldin
Hos buldum :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
rebate100 nedir?
2 tane ürün alıyorsunuz size 2500 tllik bir indirim kuponu veriyorlar ama şöyle söyleyim mesela 750 TL'ye 200 tl indirim kuponundan 14 tane araya 1 tane de 600 TL'ye 100 tl indirim kuponu koymuşlar olay bu hocam aşırı gerekli değil bence eskiden yapmıştım kupon olarak kaldığı için kullanıyorum yapmanızı önermem hocam %20 kupon kazanmaya çalışmak daha iyi olacaktır.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeter artık şöyle konuları görmekten bıktım

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
switch alacağım hangi siteleri önerirsiniz dostlar? baktığım model: kailh box jade ve kailh box navy

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Faruk Efe Genç
bende yok o foto sadece güzel olabileceğini düşündüm.
1731416162458.png
1731416170107.png
Buldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,686
Üyeler
164,364
Son üye
Taa34