Hocam sizde mi 950 yi geçirdinizBen 600TL kredimi bekliyorum %20 ile kullanırım bombakee
Onu tek seferde vermiyorlar galibaBen 600TL kredimi bekliyorum %20 ile kullanırım bombakee
Evet bende 301 tl kredi vardı onu kullandım siparişte 600TL kredinin gelmesini bekliyorum şimdiHocam sizde mi 950 yi geçirdiniz
Sordum dedimki tek seferde 600TL kullanabiliyor muyum diye evet dediOnu tek seferde vermiyorlar galiba
Hocam 950 yi geçirme nedenimiz 600 jetonun doldurmak mı yoksa minimum 950 tl lik sipariş mi vermek gerekiyor jeton almak içinEvet bende 301 tl kredi vardı onu kullandım siparişte 600TL kredinin gelmesini bekliyorum şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sordum dedimki tek seferde 600TL kullanabiliyor muyum diye evet dedi
O etkinlikten geldi krediEvet bende 301 tl kredi vardı onu kullandım siparişte 600TL kredinin gelmesini bekliyorum şimdi
Sordum dedimki tek seferde 600TL kullanabiliyor muyum diye evet dedi
Şimdi şöyle sana zaten 512 jeton veriyor kalan için vergisiz sipariş toplamı üzerinden %4 puan ve ekstra 50 jeton bunu 600 e tamamlayabilmek için 950 TL alışverişten yeterli jeton ile 600 e ulaşılıyor.Arkadaşlar 110tl kupon için yazdim 10dk dır böyle bir şey yazmıyor ne yapayım
Hocam 950 yi geçirme nedenimiz 600 jetonun doldurmak mı yoksa minimum 950 tl lik sipariş mi vermek gerekiyor jeton almak için
Merak etme tekrar tanımlanıyor bende de başta iptal olmuştuO etkinlikten geldi kredi
Bu arada sakın siparis verip iptal etmeyin şuan ben etkinliğe giremiyorum iptal etmişler birde 500 kusur puan vardi orda![]()
Anladım hocam teşekkür ederimŞimdi şöyle sana zaten 512 jeton veriyor kalan için vergisiz sipariş toplamı üzerinden %4 puan ve ekstra 50 jeton bunu 600 e tamamlayabilmek için 950 TL alışverişten yeterli jeton ile 600 e ulaşılıyor.
Ben de aynı şeyi yazıyor bekleyin diyor kalp atıyor çiçek atıyor sohbetin sonunda kahve içmeye çağıracak gibi bir his verdiArkadaşlar 110tl kupon için yazdim 10dk dır böyle bir şey yazmıyor ne yapayım
Hocam 950 yi geçirme nedenimiz 600 jetonun doldurmak mı yoksa minimum 950 tl lik sipariş mi vermek gerekiyor jeton almak için
Tamamdır hocam şöyle iyi bi mouse daha gelse de onuda alsam 600 tl krediyleO etkinlikten geldi kredi
Bu arada sakın siparis verip iptal etmeyin şuan ben etkinliğe giremiyorum iptal etmişler birde 500 kusur puan vardi orda![]()
Bana sadece görüşürüz derken attıBen de aynı şeyi yazıyor bekleyin diyor kalp atıyor çiçek atıyor sohbetin sonunda kahve içmeye çağıracak gibi bir his verdi![]()
böyle bekletince genelde veriyolarBen de aynı şeyi yazıyor bekleyin diyor kalp atıyor çiçek atıyor sohbetin sonunda kahve içmeye çağıracak gibi bir his verdi![]()
Verdi mi hocam sanaBen de aynı şeyi yazıyor bekleyin diyor kalp atıyor çiçek atıyor sohbetin sonunda kahve içmeye çağıracak gibi bir his verdi![]()