Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Bı anda Osmangazi Bursa'ya dönse keşke benim de çok iyi olurdu
Oraya gelir hocam sizin ki zaten transfer merkeziymiş orası. benim elime geldi şuan klavye teslim edildi yani Bursa’dan Boğaziçi aktarmaya geldi ordan da bana teslim edildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Oraya gelir hocam sizin ki zaten transfer merkeziymiş orası. benim elime geldi şuan klavye teslim edildi yani Bursa’dan Boğaziçi aktarmaya geldi ordan da bana teslim edildi.
Yarın kesin gelir o zaman teşekkürler hocam birde yazılımından kısayolları ayarlayabilir miyim?

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Arkadaslar %20 kupon icin tam olarak ne demek gerekiyor?

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Taşdemir
SONUNDA TÜM ÜRÜNLERİM GELDİ. ÜRÜN SIKINTISIZ TERTEMİZ. BU KLAVYEYİ ALMAYAN BAŞKA KLAVYELERDE GEZEN TOZAN NET SIKINTILIDIR. ACİLEN ALIN ALDIRTTIRIN. KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE PİSMAN OLMAYACAKSINIZ. BU ARADA SİYAH OLANIN SESİ DAHA GÜZEL BİLGİNİZ OLSUN.

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
klavyenin tek eksiği yazılımındaki tuş atama çalışmıyor. Alt gr tuşu olmayacak klavyenin ona göre düşünerek alın. Tek klavye olarak kullanırsanız ufak tefek sorunlar yaşarsınız. Ayrıca hot swap olmasına rağmen köşe switchleri mümkünse çıkartmayın. Geri takamadığım için Delete tuşunun oturtmaya çalışırken bi yerleri bozuldu. İadeye göndermek zorunda kaldım. Aldıktan sonra kurcalamadan kullanın mümkünse. Keycap değiştirirken de çok nazikçe çekin ve switchi bastırın mümkünse yoksa plateden fırlıyo direkt switchleri de. Onun haricinde 900 liralara daha iyi bi şey alınamazdı zaten herkese hayırlı olsun

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
klavyenin tek eksiği yazılımındaki tuş atama çalışmıyor. Alt gr tuşu olmayacak klavyenin ona göre düşünerek alın. Tek klavye olarak kullanırsanız ufak tefek sorunlar yaşarsınız. Ayrıca hot swap olmasına rağmen köşe switchleri mümkünse çıkartmayın. Geri takamadığım için Delete tuşunun oturtmaya çalışırken bi yerleri bozuldu. İadeye göndermek zorunda kaldım. Aldıktan sonra kurcalamadan kullanın mümkünse. Keycap değiştirirken de çok nazikçe çekin ve switchi bastırın mümkünse yoksa plateden fırlıyo direkt switchleri de. Onun haricinde 900 liralara daha iyi bi şey alınamazdı zaten herkese hayırlı olsun
sanki bu atamayı yapabilmişlerdi arkadaşlar önceki sayfalarda altgr tuşu önemli ya

Top Bottom