wincredit yaz aramaya ve vergisiz tutarın toplam 950 üstünde olması gerekiyor unutma.Arkadaşlar bu sayfaya geri nasıl dönerim
ürünlerde bi sorun yoktur reis inş h.oVar mı arttıran, 2 tane daha yolda
O NE LA ÖYLE! Bana 1 kredi bile vermediler kaç kere yalvardım nasıl alıyonuzbunların üstüne %20 kupon isterken benim yüzsüzlük
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi arkadaş istemiş işinize yarar diye atayım dedim
teşekkür ederim peki bakiye eklenme kısmını da atabilme şansınız var mı hocam +220 olarak
teşekkür ederim peki bakiye eklenme kısmını da atabilme şansınız var mı hocam +220 olarak
Banada geldide kutu çok sağlamdı seninkini yipratmişlaryuh naptın la kutu ları yemıs gumruktekıler
O zaman kötüymüş ya mesela 950 lirayı geçirip sonra siparişin içinden iade etsem olur muwincredit yaz aramaya ve vergisiz tutarın toplam 950 üstünde olması gerekiyor unutma.
2 tane 110 vermişler hemde aynı gün ben söyleyince hayir öyle bisey yok verdiğimiz parayı kullanmanız ve uzerinden 1 ay gecmesi lazim dediler
uzerınde hoplamıslar bakalım klavye saglammı dıye klavye acıktı kargocularda yemıs azcıkBanada geldide kutu çok sağlamdı seninkini yipratmişlar
Olmaz denendi onaylandiO zaman kötüymüş ya mesela 950 lirayı geçirip sonra siparişin içinden iade etsem olur mu