wincredit yaz aramaya ve vergisiz tutarın toplam 950 üstünde olması gerekiyor unutma.Arkadaşlar bu sayfaya geri nasıl dönerim
ürünlerde bi sorun yoktur reis inş h.oVar mı arttıran, 2 tane daha yolda
O NE LA ÖYLE! Bana 1 kredi bile vermediler kaç kere yalvardım nasıl alıyonuzbunların üstüne %20 kupon isterken benim yüzsüzlük
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi arkadaş istemiş işinize yarar diye atayım dedim
teşekkür ederim peki bakiye eklenme kısmını da atabilme şansınız var mı hocam +220 olarak
teşekkür ederim peki bakiye eklenme kısmını da atabilme şansınız var mı hocam +220 olarak
Banada geldide kutu çok sağlamdı seninkini yipratmişlaryuh naptın la kutu ları yemıs gumruktekıler
O zaman kötüymüş ya mesela 950 lirayı geçirip sonra siparişin içinden iade etsem olur muwincredit yaz aramaya ve vergisiz tutarın toplam 950 üstünde olması gerekiyor unutma.
2 tane 110 vermişler hemde aynı gün ben söyleyince hayir öyle bisey yok verdiğimiz parayı kullanmanız ve uzerinden 1 ay gecmesi lazim dediler
uzerınde hoplamıslar bakalım klavye saglammı dıye klavye acıktı kargocularda yemıs azcıkBanada geldide kutu çok sağlamdı seninkini yipratmişlar![]()
Olmaz denendi onaylandiO zaman kötüymüş ya mesela 950 lirayı geçirip sonra siparişin içinden iade etsem olur mu