Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Gurkanpiro

80+ Platinum
Beyler benim ürün Araskargo ile geliyor İQ'suzlar bursadan İstanbul'a sonra İstanbul'da Bursa'ya sonra tekrar Bursa'ya yolladı müşteri hizmetlerini arıyorum kargo durumu için takip numarası istiyor doğru giriyorum hatalı diyor + Müşteri hizmetlerinde bağlabamıyorum sizce ne yapabilirim
benımkı geldı valla sansa bak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer
South a pudding keycaps gğzel olmuyor ama o kötü illa north istiyor
Yok be puddingin iyi olmadığı konum yok ki. Piyasadaki custom klavyelerin %80i south zaten. Monsgeek falan da öyle. Ki zaten southtta ışığı kesebilecek bir durum da yok.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
2 sipariş vermiştim ikisine vergi hariç 800 küsür ödemiştim. Yani 3. siparişi de verebilirim 1070tlye kadar doğru mu hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ptt kadar rezil bir firma yok allah sabır versin
evet aylik 5 hakkiniz var

Bilal539

80+ Silver
Yok be puddingin iyi olmadığı konum yok ki. Piyasadaki custom klavyelerin %80i south zaten. Monsgeek falan da öyle. Ki zaten southtta ışığı kesebilecek bir durum da yok.
ama klavye üzerindeki yazılar north konumlandırmalı ya kötü duruyor denedin mi hiç south konumlandırmalı klavyede pudding keycaps ben denedim pek beğenmedim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer
ama klavye üzerindeki yazılar north konumlandırmalı ya kötü duruyor denedin mi hiç south konumlandırmalı klavyede pudding keycaps ben denedim pek beğenmedim
IMG_20241116_154402.jpg
IMG_20241116_154327.jpg

Bunda da south mesela, baya parlak ve tuşlara renk çok temiz geliyor. Puding öyle çok nazlı değil ama Mesela cherry profile pudding takarsan aula north facinge fena soluk durur muhtemelen tuş şeklinden dolayı. Örneğin cherry profilde ; steelseriesprismcaps trde alınabilecek en kaliteli pudding keycaps yapısı, hissiyatı ve ses profili konusunda.

Bilal539

80+ Silver
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunda da south mesela, baya parlak ve tuşlara renk çok temiz geliyor. Puding öyle çok nazlı değil ama Mesela cherry profile pudding takarsan aula north facinge fena soluk durur muhtemelen tuş şeklinden dolayı. Örneğin cherry profilde ; steelseriesprismcaps trde alınabilecek en kaliteli pudding keycaps yapısı, hissiyatı ve ses profili konusunda.
her tuşu uyumlu değil ama

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
anladım hocam teşekkürler son olarak biraz dokunmayınca klavyeye rgb sönüyor o ayarı kapatabiliyor muyuz?
zaten cevaplanmış ama sleep modu kapattıktan sonra bilgisayarı kapatınca ışıkları yanmaya devam ediyor sleep modun süresini arttırıp kullanın bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Hüseyin
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gözü almaması için kuzeye koyuluyor bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,472
Üyeler
163,502
Son üye
galo
Top Bottom