Marisquex
80+
İyi bari güzel denk gelmiş TeşekkürlerrEvet south.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switch farklıbeyaz ile siyahın renk dışında ne gibi farkları var
İyi bari güzel denk gelmiş TeşekkürlerrEvet south.
Switch farklıbeyaz ile siyahın renk dışında ne gibi farkları var
bu south filan ne oluyor hangi switch daha iyiİyi bari güzel denk gelmiş Teşekkürlerr
Switch farklı
Ya hocam yazıdan ne olacak ya bırak kalsın bana kalsa klavye'de harflerin altında çince harfler olsun isterdim çince ve japonca harfler desen gibi güzel duruyor dururduusb girişinin oradaki yazılar
milletin bursadan aktarma yapar benim eleman istanbuldan iizmire gittiMuhtemelen kuryelerin tekmeleri yetmeyince Kargo'yu mancınık ile paslaşmaya başlamışlar
Aw Kargo benden daha çok gezdi
hocam az önce geldiBende 4 kasım akşamı almıştım dün geldi, muhtemelen sana da pzt gelecektir
Işığın aşağıya göre konumlandırılması south yukarıya doğru konumlandırılması northbu north south hakkında bilgi verebilecek var mı
Bakınıyorum hocam değiştirmeyi düşünüyorum benim masa biraz küçük.Masa mi lazim
şans işi mi beyazını sipariş verdim hangisi gelecekIşığın aşağıya göre konumlandırılması south yukarıya doğru konumlandırılması north
Bende mordeka kitaplıklı L çalışma masası var, bi bak istersen vivenseden. 3 monitör +1 kasa koyuyorum üstüne sallanma çok çok az oluyor baya da geniş alan oluyor L olduğu için.Bakınıyorum hocam değiştirmeyi düşünüyorum benim masa biraz küçük.
L masa için yer yok hocam mlsf keşke olsa L baksam öneri için teşekkür ederim.Bende mordeka kitaplıklı L çalışma masası var, bi bak istersen vivenseden. 3 monitör +1 kasa koyuyorum üstüne sallanma çok çok az oluyor baya da geniş alan oluyor L olduğu için.
anladım hocam teşekkürler son olarak biraz dokunmayınca klavyeye rgb sönüyor o ayarı kapatabiliyor muyuz?bunu indirip yapabilirsin ürünün kutusunun içinden çıkan kablo ile bağlaman gerekiyor kurulum için
win modundan çıkma sebebini bilmiyorum bende öyle bişey olmamıştı