Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Mehmetcan İvrendi
Beyler benim ürün Araskargo ile geliyor İQ'suzlar bursadan İstanbul'a sonra İstanbul'da Bursa'ya sonra tekrar Bursa'ya yolladı müşteri hizmetlerini arıyorum kargo durumu için takip numarası istiyor doğru giriyorum hatalı diyor + Müşteri hizmetlerinde bağlabamıyorum sizce ne yapabilirim

Spectre_zz

80+ Bronze
Beyler benim ürün Araskargo ile geliyor İQ'suzlar bursadan İstanbul'a sonra İstanbul'da Bursa'ya sonra tekrar Bursa'ya yolladı müşteri hizmetlerini arıyorum kargo durumu için takip numarası istiyor doğru giriyorum hatalı diyor + Müşteri hizmetlerinde bağlabamıyorum sizce ne yapabilirim
Hicbir sey

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Mehmetcan İvrendi
Geldi benim canavar, muazzam diyebilirim özellikle de tuş basım hissiyatı ve sesi.

Alıntıyı görüntüle
Hocam O sistemin O monitörün O klavye mouse vs.'nin yanına Sizce O modem Yakışmışmı? Yeni daha moder siyah bir modem almanızı tavsiye ederim daha güzel gözükür
Mesaj otomatik birleştirildi:

En sinir olduğumda Yarın pazar kargom gelmeyecek Mecbur Pazartesiye kadar bekleyecem şuan gebzedeymiş galiba

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
444 25 52'yi ara sekreter konusmaya başladığı an bi 10 kere falan 0 a bas spamla sürekli 0'ı bağlanırsın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,099
İsim
yusuf ecer
Onlar ne oluyor
Rgb led konumları. South ise sesi daha iyi ve tüm keycapslerle uyumlu rgb konusunda. North ise keycaps seçer, southa göre bi tık daha zayıf ses profili sunar.

Top Bottom