❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler benim ürün Araskargo ile geliyor İQ'suzlar bursadan İstanbul'a sonra İstanbul'da Bursa'ya sonra tekrar Bursa'ya yolladı müşteri hizmetlerini arıyorum kargo durumu için takip numarası istiyor doğru giriyorum hatalı diyor + Müşteri hizmetlerinde bağlabamıyorum sizce ne yapabilirim

Beyler benim ürün Araskargo ile geliyor İQ'suzlar bursadan İstanbul'a sonra İstanbul'da Bursa'ya sonra tekrar Bursa'ya yolladı müşteri hizmetlerini arıyorum kargo durumu için takip numarası istiyor doğru giriyorum hatalı diyor + Müşteri hizmetlerinde bağlabamıyorum sizce ne yapabilirim
Hicbir sey

Geldi benim canavar, muazzam diyebilirim özellikle de tuş basım hissiyatı ve sesi.

Alıntıyı görüntüle
Hocam O sistemin O monitörün O klavye mouse vs.'nin yanına Sizce O modem Yakışmışmı? Yeni daha moder siyah bir modem almanızı tavsiye ederim daha güzel gözükür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En sinir olduğumda Yarın pazar kargom gelmeyecek Mecbur Pazartesiye kadar bekleyecem şuan gebzedeymiş galiba

444 25 52'yi ara sekreter konusmaya başladığı an bi 10 kere falan 0 a bas spamla sürekli 0'ı bağlanırsın

Onlar ne oluyor
Rgb led konumları. South ise sesi daha iyi ve tüm keycapslerle uyumlu rgb konusunda. North ise keycaps seçer, southa göre bi tık daha zayıf ses profili sunar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,534
Üyeler
186,745
Son üye
rttk
Geri