Teykage
80+ Silver
Dahası
Niye öyle dediniz hocam?Xbox 9. Nesil garantili gzmepadle takas da olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen oyle san
Niye öyle dediniz hocam?Xbox 9. Nesil garantili gzmepadle takas da olur
Sen oyle san
hocam ben bursadayım benimkiş de izmir istanbul bursa yaptıBeyler benim ürün Araskargo ile geliyor İQ'suzlar bursadan İstanbul'a sonra İstanbul'da Bursa'ya sonra tekrar Bursa'ya yolladı müşteri hizmetlerini arıyorum kargo durumu için takip numarası istiyor doğru giriyorum hatalı diyor + Müşteri hizmetlerinde bağlabamıyorum sizce ne yapabilirim
uzun zamandır şanslı olmamıştım iyi bari bunda şanslıyız :d2 tane çıkanlar şanslı south facing olanlarda 2 tane çıkıyor, north facing ise 4
Masa mi lazim
6 kasım 21.00hocam ne zaman sipariş verdin bende bursadayım benım dun geldı
Bu south mu oluyor? 2 tane çıktı bendeRgb led konumları. South ise sesi daha iyi ve tüm keycapslerle uyumlu rgb konusunda. North ise keycaps seçer, southa göre bi tık daha zayıf ses profili sunar.
Muhtemelen kuryelerin tekmeleri yetmeyince Kargo'yu mancınık ile paslaşmaya başlamışlarhocam ben bursadayım benimkiş de izmir istanbul bursa yaptı
Hafta sonları açmıyorlar.444 25 52'yi ara sekreter konusmaya başladığı an bi 10 kere falan 0 a bas spamla sürekli 0'ı bağlanırsın
Bende 4 kasım akşamı almıştım dün geldi, muhtemelen sana da pzt gelecektir6 kasım 21.00
Yok hocam beyfendiler Cumartasi 13.00'dan sonra çalışmıyormuş aw hayır koskoca firma nasıl 7/24 canlı hizmet vermiyor ayrı konu444 25 52'yi ara sekreter konusmaya başladığı an bi 10 kere falan 0 a bas spamla sürekli 0'ı bağlanırsın
Çinli yazı???aldığım siyahtaki ledler yukardaydı, beyazda aşağı bakıyor. ayrıyettende çinli yazıları. sıkıntı çıkar mı?
Evet south.Bu south mu oluyor? 2 tane çıktı bende
usb girişinin oradaki yazılarYok hocam beyfendiler Cumartasi 13.00'dan sonra çalışmıyormuş aw hayır koskoca firma nasıl 7/24 canlı hizmet vermiyor ayrı konu
Çinli yazı???