seninkisi farklıymış evet bizde komple ingilizce arkası çincelerinde part bilgisi yok bu arada bilmiyorum seninkisini.
seninkisi farklıymış evet bizde komple ingilizce arkası çincelerinde part bilgisi yok bu arada bilmiyorum seninkisini.
Sen ne zaman almıştın? İlk alanlardanmısın? Acaba sonradan stok bitince çin versiyonumu yollamaya başladılar?seninkisi farklıymış evet bizde komple ingilizce arkası çincelerinde part bilgisi yok bu arada bilmiyorum seninkisini.
bende 1 beyaz var 1 siyah ikiside part 1 senin switch ışıklandırması alttamı üstte mi?Sen ne zaman almıştın? İlk alanlardanmısın? Acaba sonradan stok bitince çin versiyonumu yollamaya başladılar?
Kurudan kaç tane yedek switch çıktı?Sen ne zaman almıştın? İlk alanlardanmısın? Acaba sonradan stok bitince çin versiyonumu yollamaya başladılar?
4 tane çıkıyorKurudan kaç tane yedek switch çıktı?
sizinki part 1 demekki.4 tane çıkıyor
Benden 2 tane çıktı south north olayı nedir tam olarak2 switch çıkanlar part 2 yani south
4 switch çıkanlar part 1 yani north
ışıklandırmanın konumu switcler üzerinde yukarı veya aşağıda olması durumuBenden 2 tane çıktı south north olayı nedir tam olarak
aç deli misin sıfır kapalı kutu diyor ya bozuksa içindeki kontrol ediceksin ahahahhaben kutuyu açmadım hangi sw olduğunu nasıl anlayabilirim satmak için almıştım