Bende sadece space tuşunu sökerken switchle beraber geldi ötekilerde sorun yokKeycapsleri sökerken switchler kolay çıktı bende bu klavyede switchle beraber çıkanlar vardı sizde de öyle oldu mu?
Acemi iseniz yanlışlıkla switchi tutmuş olabilirsiniz keycap puller ile. Ben de ilkinde tutmuşum ama eğer normal keycaps tutup çekersen switch gelmiyor hiçKeycapsleri sökerken switchler kolay çıktı bende bu klavyede switchle beraber çıkanlar vardı sizde de öyle oldu mu?
beyaz ıle sıyah aynı 5 pin , siyahın swiclerı sadece 3 pinmiş sanırsam , yanı beyaz ıle sıyah 5 pin kasa , swicleri birinin 3 digerinin 5 , teşekkur ederımHocam buramı lazımdı size
benim siyahta switchlerle beraber patır patır geldmişti çalışmasında sorun yok ama daha kolay çıkıyorBende sadece space tuşunu sökerken switchle beraber geldi ötekilerde sorun yok
siyah kasayada 5 pin takılır dımı usta swic, sanırsam saten beyaz kasadan sıyaha aktaranlar oldu swicleriBende sadece space tuşunu sökerken switchle beraber geldi ötekilerde sorun yok
Benim kalvyenin arkasında F75'in yanında hiçbirşey yazmıyor nereden baktınız?Seri 1 ve seri 2 olmak uzere iki ayri model var sizinki seri 2 sanirim arka tarafi cevirin aula f75 yazisinin yanidna yazmasi lazim
f75 in sağındaki yazıda parantez içinde part 1 veya 2 yazarBenim kalvyenin arkasında F75'in yanında hiçbirşey yazmıyor nereden baktınız?
Bende çince bir yazı ve sağında F75 yazıyor sadece. F75'in sağı boş.f75 in sağındaki yazıda parantez içinde part 1 veya 2 yazar
resim atar mısın bende çince bişi yok çünküBende çince bir yazı ve sağında F75 yazıyor sadece. F75'in sağı boş.
Çince olanlar part 2 olması lzm hocamBende çince bir yazı ve sağında F75 yazıyor sadece. F75'in sağı boş.