Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yağız Berk Özel
Keşke siyahın da south faced versiyonları olsa :D.

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
mouse geldi mi bugün hiç mouse lazım ya alamadım içimde kaldı bak :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Keşke siyahın da south faced versiyonları olsa :D.
Keşke ttc çıksa. Back space tuşu yanında ki beyaz destekler ile elime geldi. Siyaha nefret beslemeye başladım. Reaper miss gibi.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Enes Altunışık
Alıp iptal etmiştim. Kuzenim de almıştı. Deneyince tekrar almak istedim. Az önce tekrar aldım. Mükemmel gerçekten. Bu fiyata daha iyisini bırak yakın kalitede bile bulamazsın.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2-3 kere 10 adetlik stok geldi. Alanlar aldı. 5-10 tane alan ve ihtiyacı olanlara aldırtmayanlara hakkımı helal etmiyorum. Ben kendime alalı çok oldu ama arkadaşıma alamadık bir türlü. Kart onaylanmadı diye iki dakika geç kaldı stok bitti. Alanlara hayırlı olsun

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berkay
2-3 kere 10 adetlik stok geldi. Alanlar aldı. 5-10 tane alan ve ihtiyacı olanlara aldırtmayanlara hakkımı helal etmiyorum. Ben kendime alalı çok oldu ama arkadaşıma alamadık bir türlü. Kart onaylanmadı diye iki dakika geç kaldı stok bitti. Alanlara hayırlı olsun
Abi yamyam çok var alıp satanda vardır, abi ödemedeyim bir anda nasıl ekran kapanıyor bu nasıl bir rezalet site olarak

Alioskii

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Ali Gezen
2 taneden fazla sipariş veremiyorlar hocam tek seferde. Ayrı ayrı yapıyorlarsa bilemem.

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berkay
Hızlı olman lazım ustam bence yanına alacaklarını şimdiden ekle sepete stok geldiği zaman hemen sipariş verirsin.
kaç lira olması gerekiyordu hocam toplam ? Bende öyle yaparım birde hocam banka kartı vs olur mu direk öyle ödesek

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
sırada bi tane daha almak var. Ama daha çok easysmx ve apex almak istiyorum da gelmiyor stoklara

Top Bottom