Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
Dediklerinizin bir kısmın da haklsınız ama boyut kısmı tamamen kullanım alışkanlığı ile ilgili ben ve arkadaşım %60 kalvyeden geçtik bze de büyük geldi ? ama al satçılar için ilgili yorumnuz veya mouse gibi popüler olmaması hakkında hklsınız. Ben de kalvyeleri 1300-1350₺den anca satabildim tabi bu birazda şans meselesi kimisi gelip buraya yazıyor 1600-1800den sattım diye.
%60'dan geçmişsin normal %85 ve üzeri standart bir klavyeden geçen biri için küçük. Benim daha elime ulaşmadı ulaşan arkadaşta steelseries vardı ona küçük gelmiş bendede mekanik numpadli asus var muhtemelen küçük gelecek. Ben zaten televizyon için aldım bt ile kullanırım muhtemelen yoksa şuanki klavyeden memnunum.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Ahmet
%60'dan geçmişsin normal %85 ve üzeri standart bir klavyeden geçen biri için küçük. Benim daha elime ulaşmadı ulaşan arkadaşta steelseries vardı ona küçük gelmiş bendede mekanik numpadli asus var muhtemelen küçük gelecek. Ben zaten televizyon için aldım bt ile kullanırım muhtemelen yoksa şuanki klavyeden memnunum.
Ben de onu diyorum işte büyük küçük yorumlaması yanlış bir yorumlama alışkanlık meselesi olarak yazdım.

Amd34

80+ Silver
Hali hazırda şuanda stopa giren ürün olduğu için satışı zor olabilir ama bu klavyeyi sadece şuan 30 Euro sınırında ve stokta olduğu için alınabiliyor apex gibi stoğu kalmazsa kimsenin elinde kalmaz inşallah stok hiç bitmez yedek yaparız ihtiyacımız oldukça alırız ama bu fiyata alabileceğim en iyi klavye şuan için ufak tefek keykapslarla çök hoş oluyor
Gerçekten satışa koyup satamayan var mı şuan max 2 gün ilanda durdu en az 4 tane sattım

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Rogas
Gerçekten satışa koyup satamayan var mı şuan max 2 gün ilanda durdu en az 4 tane sattım
Bende senle aynı fikirdeyim dediğim şuan satamasan bile (imkansız) stok biter Euro sınırını aşarsa kapış kapış gide e ticaret siteleri tr 2800 den koymaya başlamış

Amd34

80+ Silver
Bende senle aynı fikirdeyim dediğim şuan satamasan bile (imkansız) stok biter Euro sınırını aşarsa kapış kapış gide e ticaret siteleri tr 2800 den koymaya başlamış
Max 2-3 ay 1500'e bile bulunmaz bu klavye elimdekiler bitti şimdi kargoda var 4 tane onları kenara koyucam 2-3 ay sonra 2k'dan satışa sunarım

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
zaoX
O zaten sıfır fiyatıydı. daha temuya gelmeden önce.

Amd34

80+ Silver

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
zaoX
Stok bitmeyecek. İndirim bitecek Türkiyeye satış duracak. Bu klavyenin çok fazla stoğu var. Aralığa kadar vakit var.

Top Bottom