Beyler bu klavyeye uygun seffaf isigi gösteren tuslar varmi bilen varsa atabilir mi link sunun gibi https://share.temu.com/PSUxJdQqHdA
Kanka bunların orijinal klavye gibj bazı bölümleri farkli renkte olani yokmuYükleniyor...
share.temu.com
Yapış kanka f/p 250 tl pudding
30 Euro sınırı kalkmazsa ve daha da indirim olmazsa yıl boyu sadece bu klavye satılır. Ben uzun süre fiyatının 1500 altı olacağını düşünüyorum.Bu al satçıların klavyeler ellerinde patladı. O kadar fazla kişi almış ki ortalık ilan dolu az önce 1000 liraya koyan gördüm. Adam aldığı fiyata veriyor 0 kar ile. Fazladan almayı düşünen varsa almasın bence zor satar. Klavye mouse gibi çok talep gören bir ürün değil. Ayrıca kime sorsam herkes boyutunu küçük bulup beğenmiyor.
Dediklerinizin bir kısmın da haklsınız ama boyut kısmı tamamen kullanım alışkanlığı ile ilgili ben ve arkadaşım %60 kalvyeden geçtik bze de büyük geldi ? ama al satçılar için ilgili yorumnuz veya mouse gibi popüler olmaması hakkında hklsınız. Ben de kalvyeleri 1300-1350₺den anca satabildim tabi bu birazda şans meselesi kimisi gelip buraya yazıyor 1600-1800den sattım diye.Bu al satçıların klavyeler ellerinde patladı. O kadar fazla kişi almış ki ortalık ilan dolu az önce 1000 liraya koyan gördüm. Adam aldığı fiyata veriyor 0 kar ile. Fazladan almayı düşünen varsa almasın bence zor satar. Klavye mouse gibi çok talep gören bir ürün değil. Ayrıca kime sorsam herkes boyutunu küçük bulup beğenmiyor.
Yok valla elimde klavye kalmadı 1500-1600'den verdim birtane de bu sabah kargoladımBu al satçıların klavyeler ellerinde patladı. O kadar fazla kişi almış ki ortalık ilan dolu az önce 1000 liraya koyan gördüm. Adam aldığı fiyata veriyor 0 kar ile. Fazladan almayı düşünen varsa almasın bence zor satar. Klavye mouse gibi çok talep gören bir ürün değil. Ayrıca kime sorsam herkes boyutunu küçük bulup beğenmiyor.
Bu al satçıların klavyeler ellerinde patladı. O kadar fazla kişi almış ki ortalık ilan dolu az önce 1000 liraya koyan gördüm. Adam aldığı fiyata veriyor 0 kar ile. Fazladan almayı düşünen varsa almasın bence zor satar. Klavye mouse gibi çok talep gören bir ürün değil. Ayrıca kime sorsam herkes boyutunu küçük bulup beğenmiyor.
Dediklerinizin bir kısmın da haklsınız ama boyut kısmı tamamen kullanım alışkanlığı ile ilgili ben ve arkadaşım %60 kalvyeden geçtik bze de büyük geldi ? ama al satçılar için ilgili yorumnuz veya mouse gibi popüler olmaması hakkında hklsınız. Ben de kalvyeleri 1300-1350₺den anca satabildim tabi bu birazda şans meselesi kimisi gelip buraya yazıyor 1600-1800den sattım diye.
Beyler bu klavyeye benzer keylerden varmi ya farklı renk klavyelerBeyler bu klavyeye uygun seffaf isigi gösteren tuslar varmi bilen varsa atabilir mi link sunun gibi https://share.temu.com/PSUxJdQqHdA
%60'dan geçmişsin normal %85 ve üzeri standart bir klavyeden geçen biri için küçük. Benim daha elime ulaşmadı ulaşan arkadaşta steelseries vardı ona küçük gelmiş bendede mekanik numpadli asus var muhtemelen küçük gelecek. Ben zaten televizyon için aldım bt ile kullanırım muhtemelen yoksa şuanki klavyeden memnunum.Dediklerinizin bir kısmın da haklsınız ama boyut kısmı tamamen kullanım alışkanlığı ile ilgili ben ve arkadaşım %60 kalvyeden geçtik bze de büyük geldi ? ama al satçılar için ilgili yorumnuz veya mouse gibi popüler olmaması hakkında hklsınız. Ben de kalvyeleri 1300-1350₺den anca satabildim tabi bu birazda şans meselesi kimisi gelip buraya yazıyor 1600-1800den sattım diye.
Ben bunu görmedim bunun işlevi ne önceden mekanik kullanma tecrübem olmadı, ben bir figürle almıştım dün klavyeyiYükleniyor...
share.temu.com
Yapış kanka f/p 250 tl pudding
Ben de onu diyorum işte büyük küçük yorumlaması yanlış bir yorumlama alışkanlık meselesi olarak yazdım.%60'dan geçmişsin normal %85 ve üzeri standart bir klavyeden geçen biri için küçük. Benim daha elime ulaşmadı ulaşan arkadaşta steelseries vardı ona küçük gelmiş bendede mekanik numpadli asus var muhtemelen küçük gelecek. Ben zaten televizyon için aldım bt ile kullanırım muhtemelen yoksa şuanki klavyeden memnunum.