Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Rogas
Bitti

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Rogas

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Bu al satçıların klavyeler ellerinde patladı. O kadar fazla kişi almış ki ortalık ilan dolu az önce 1000 liraya koyan gördüm. Adam aldığı fiyata veriyor 0 kar ile. Fazladan almayı düşünen varsa almasın bence zor satar. Klavye mouse gibi çok talep gören bir ürün değil. Ayrıca kime sorsam herkes boyutunu küçük bulup beğenmiyor.

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
zaoX
Bu al satçıların klavyeler ellerinde patladı. O kadar fazla kişi almış ki ortalık ilan dolu az önce 1000 liraya koyan gördüm. Adam aldığı fiyata veriyor 0 kar ile. Fazladan almayı düşünen varsa almasın bence zor satar. Klavye mouse gibi çok talep gören bir ürün değil. Ayrıca kime sorsam herkes boyutunu küçük bulup beğenmiyor.
30 Euro sınırı kalkmazsa ve daha da indirim olmazsa yıl boyu sadece bu klavye satılır. Ben uzun süre fiyatının 1500 altı olacağını düşünüyorum.
Sebepler şunlar:
1- Çoğu kişi klavyesinden memnun ve değişim yapip para harcamak istemiyor.
2- Memnun olmayanların çoğunluğu tam boyut veya en az tkl boyutunda klavye istiyor.
3- Küçük boyutları kabul edebilecek olanlar sıfır tercih edenler ve ikinci el alabilecekler ile ayrılıyor.
4- İkinci el alacakların klavyenin aşırı popüler olması sebebiyle başka bir klavyeye bakmayacağını varsayıyorum.
5- Piyasadaki arz çokluğu sebebiyle, klavyeyi hızlı satmak için aldığı fiyatın biraz üzerinde 1200-1500 aralığında satmak isteyenlerin açtığı ilanlar yıl boyu bitmeyecektir.
- Üstelik şuanki ilanlara kanmayın çünkü daha büyük çoğunluğun kargosu gelmedi. Gelenler de keyfini çıkarmak için satışa daha koymadı.

Bütün bunları topladiğinizda azalan bir talep çıkıyor ortaya. Ne kadar erken satarsanız o kadar kolay satarsınız kolay gelsin.

Son düzenleme:

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Dediklerinizin bir kısmın da haklsınız ama boyut kısmı tamamen kullanım alışkanlığı ile ilgili ben ve arkadaşım %60 kalvyeden geçtik bze de büyük geldi ? ama al satçılar için ilgili yorumnuz veya mouse gibi popüler olmaması hakkında hklsınız. Ben de kalvyeleri 1300-1350₺den anca satabildim tabi bu birazda şans meselesi kimisi gelip buraya yazıyor 1600-1800den sattım diye.

Amd34

80+ Silver
Yok valla elimde klavye kalmadı 1500-1600'den verdim birtane de bu sabah kargoladım :D

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Rogas
Hali hazırda şuanda stopa giren ürün olduğu için satışı zor olabilir ama bu klavyeyi sadece şuan 30 Euro sınırında ve stokta olduğu için alınabiliyor apex gibi stoğu kalmazsa kimsenin elinde kalmaz inşallah stok hiç bitmez yedek yaparız ihtiyacımız oldukça alırız ama bu fiyata alabileceğim en iyi klavye şuan için ufak tefek keykapslarla çök hoş oluyor

Dediklerinizin bir kısmın da haklsınız ama boyut kısmı tamamen kullanım alışkanlığı ile ilgili ben ve arkadaşım %60 kalvyeden geçtik bze de büyük geldi ? ama al satçılar için ilgili yorumnuz veya mouse gibi popüler olmaması hakkında hklsınız. Ben de kalvyeleri 1300-1350₺den anca satabildim tabi bu birazda şans meselesi kimisi gelip buraya yazıyor 1600-1800den sattım diye.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
%60'dan geçmişsin normal %85 ve üzeri standart bir klavyeden geçen biri için küçük. Benim daha elime ulaşmadı ulaşan arkadaşta steelseries vardı ona küçük gelmiş bendede mekanik numpadli asus var muhtemelen küçük gelecek. Ben zaten televizyon için aldım bt ile kullanırım muhtemelen yoksa şuanki klavyeden memnunum.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
%60'dan geçmişsin normal %85 ve üzeri standart bir klavyeden geçen biri için küçük. Benim daha elime ulaşmadı ulaşan arkadaşta steelseries vardı ona küçük gelmiş bendede mekanik numpadli asus var muhtemelen küçük gelecek. Ben zaten televizyon için aldım bt ile kullanırım muhtemelen yoksa şuanki klavyeden memnunum.
Ben de onu diyorum işte büyük küçük yorumlaması yanlış bir yorumlama alışkanlık meselesi olarak yazdım.

Top Bottom