Abromocko
80+
Ay çokta umrumda sen kimsin pu ahsdhahdsaadskanka enngel listeme ekledim seni byz
Ay çokta umrumda sen kimsin pu ahsdhahdsaadskanka enngel listeme ekledim seni byz
Bende bunu diyorum, serbest piyasa isteyen istediği fiyata koysun. Bu arkadaşın amacı piyasayı şişirmek olduğunu düşünüyorum. Mesaj geçmişine girin demek istediğimi anlayacaksınız.O isterse 1800-2000 den koysun. Piyasada minimum 5k satılık klavye var. Uzun süre 1500-1600 den yukarı çıkmaz.
Knk mesaj at sana ibana gelen ödemeleri ss atıcamHayal kuruyor o. Yok 1600 den 10 satış yapmış. Hayali arkadaşlarına satmış olabilir
kanka niye bu kadar kudurttun la insanları bende 1600den 4 adet sattım bu haftaKnk mesaj at sana ibana gelen ödemeleri ss atıcam
bunun için engelleyici sistem yok muydu bot olarak algılamazlar mı sizi üst üste f5 atınca dogrulamaya atıyor diye biliyorumPara geçti elime, pusuya yatma zamannı. Sistem kuracağım, her dakika otomatik f5 atacak siteye
ELİMDEKİİİ LANET OLLASI ÇÇİFT BASMMAYA BBAŞLLAYANN AK680'DENN KURTULMA ZAMANI
Bu forumda çoklu hesap açana ban yok mu? Bu şahıs Amd34 ile Abbays34 ile aynı kişi. Bugün 14:18 de ban yemiş Abromocko hesabını da 14:23 de açmış. Reportlayın.Knk mesaj at sana ibana gelen ödemeleri ss atıcam
knk alamamışlar şimdi almaya çalışıyorlar ben 1800 diyince kudurası geldi bunlarınkanka niye bu kadar kudurttun la insanları bende 1600den 4 adet sattım bu hafta
Bot değil hocam klavyeye sistem kurdum arkada tabletteyim şu anbunun için engelleyici sistem yok muydu bot olarak algılamazlar mı sizi üst üste f5 atınca dogrulamaya atıyor diye biliyorum
Onlar kim knkBu forumda çoklu hesap açana ban yok mu? Bu şahıs Amd34 ile Abbays34 ile aynı kişi. Bugün 14:18 de ban yemiş Abromocko hesabını da 14:23 de açmış. Reportlayın.
Demeye çalıştığım şeyi kafan mı almıyor, yoksa anlamak mı istemiyorsun? Senin kaç paraya sattığın değil konu, olay insanlar bu ürünü daha pahalıya satsın diye teşvik etmen.knk alamamışlar şimdi almaya çalışıyorlar ben 1800 diyince kudurası geldi bunların
tamam hocam siz 1800 den satın 1300 civarına bile bulurlar bu ürünün piyasasının 1.8 2k olması için en az 3 4 hafta lazım.knk alamamışlar şimdi almaya çalışıyorlar ben 1800 diyince kudurası geldi bunların
Tamam abi uzatmaDemeye çalıştığım şeyi kafan mı almıyor, yoksa anlamak mı istemiyorsun? Senin kaç paraya sattığın değil konu, olay insanların bu ürünü daha pahalıya satsın diye teşvik etmen.
Valla ürün stoktayken bile 1600'e sattıysam bu halde her türlü satarım stok biriksin diğer ürünlerim gelsin detamam hocam siz 1800 den satın 1300 civarına bile bulurlar bu ürünün piyasasının 1.8 2k olması için en az 3 4 hafta lazım.