Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,342
İsim
Diyarhan

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Arkadaşlar al sat konuşulmasın lütfen, konu klavye hakkında yardımlaşma için açık

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali
Klavye ile ilgili benim gibi ilginç sorunlar yaşayanlara tavsiyem firmware güncellemesini yapın. Dosyaya Total virüs sitesi virüslü dedi ancak herkes indirmiş ardından silip tarattım sorun yok.

Klavyeyi kablolu bağlayıp programı açın. Pass yazısını görünce programı kapatın ve USB kablosunu bilgisayardan çıkartıp tekrar takın. Klavye sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Firmware

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Klavye ile ilgili benim gibi ilginç sorunlar yaşayanlara tavsiyem firmware güncellemesini yapın. Dosyaya Total virüs sitesi virüslü dedi ancak herkes indirmiş ardından silip tarattım sorun yok.

Klavyeyi kablolu bağlayıp programı açın. Pass yazısını görünce programı kapatın ve USB kablosunu bilgisayardan çıkartıp tekrar takın. Klavye sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Firmware
ne gibi bir sorun vardı acaba ben 20 25 gündür softwaresiz kullanıyorum yapmamız gereken bişey mi var ? bu arada sorun yaşamadım sadece 1 switch fiziksel olarak yamuk zorlanarak takılmış onu değiştirmem gerekti sadece

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali
ne gibi bir sorun vardı acaba ben 20 25 gündür softwaresiz kullanıyorum yapmamız gereken bişey mi var ? bu arada sorun yaşamadım sadece 1 switch fiziksel olarak yamuk zorlanarak takılmış onu değiştirmem gerekti sadece
Kablosuz 2.4Ghz kullanım sırasında tuşların bir kısmı çalışmıyordu. Kablolu mod ve Bluetooth üzerinde hiç sorun yoktu. Firmware güncellemesi sonrasında sorun çözüldü. Yazılım yüklemenize gerek yok. RGB vs klavye üzerinden değiştirip kullanın. Çinlinin firmware güncellemesine bile güvenmiyorum ama mecbur diye yapıp sildim. Kaç kez farklı virüs programı ile tarattım bilemezsin 😬

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Yazılımı hayatımda gördüğüm en berbat yazılım ya klavyeyi resetletti bana zorla

Marianoly

80+ Gold