❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar al sat konuşulmasın lütfen, konu klavye hakkında yardımlaşma için açık

Klavye ile ilgili benim gibi ilginç sorunlar yaşayanlara tavsiyem firmware güncellemesini yapın. Dosyaya Total virüs sitesi virüslü dedi ancak herkes indirmiş ardından silip tarattım sorun yok.

Klavyeyi kablolu bağlayıp programı açın. Pass yazısını görünce programı kapatın ve USB kablosunu bilgisayardan çıkartıp tekrar takın. Klavye sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Firmware

Klavye ile ilgili benim gibi ilginç sorunlar yaşayanlara tavsiyem firmware güncellemesini yapın. Dosyaya Total virüs sitesi virüslü dedi ancak herkes indirmiş ardından silip tarattım sorun yok.

Klavyeyi kablolu bağlayıp programı açın. Pass yazısını görünce programı kapatın ve USB kablosunu bilgisayardan çıkartıp tekrar takın. Klavye sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Firmware
ne gibi bir sorun vardı acaba ben 20 25 gündür softwaresiz kullanıyorum yapmamız gereken bişey mi var ? bu arada sorun yaşamadım sadece 1 switch fiziksel olarak yamuk zorlanarak takılmış onu değiştirmem gerekti sadece

ne gibi bir sorun vardı acaba ben 20 25 gündür softwaresiz kullanıyorum yapmamız gereken bişey mi var ? bu arada sorun yaşamadım sadece 1 switch fiziksel olarak yamuk zorlanarak takılmış onu değiştirmem gerekti sadece
Kablosuz 2.4Ghz kullanım sırasında tuşların bir kısmı çalışmıyordu. Kablolu mod ve Bluetooth üzerinde hiç sorun yoktu. Firmware güncellemesi sonrasında sorun çözüldü. Yazılım yüklemenize gerek yok. RGB vs klavye üzerinden değiştirip kullanın. Çinlinin firmware güncellemesine bile güvenmiyorum ama mecbur diye yapıp sildim. Kaç kez farklı virüs programı ile tarattım bilemezsin 😬

Yazılımı hayatımda gördüğüm en berbat yazılım ya klavyeyi resetletti bana zorla

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,816
Üyeler
184,503
Son üye
Cashback.1