FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,341
1200tl den fazla teklifin varsa anca bulabilirsin.beğenmeyip satmak isteyen var mı ?![]()
1200tl den fazla teklifin varsa anca bulabilirsin.beğenmeyip satmak isteyen var mı ?![]()
ne gibi bir sorun vardı acaba ben 20 25 gündür softwaresiz kullanıyorum yapmamız gereken bişey mi var ? bu arada sorun yaşamadım sadece 1 switch fiziksel olarak yamuk zorlanarak takılmış onu değiştirmem gerekti sadeceKlavye ile ilgili benim gibi ilginç sorunlar yaşayanlara tavsiyem firmware güncellemesini yapın. Dosyaya Total virüs sitesi virüslü dedi ancak herkes indirmiş ardından silip tarattım sorun yok.
Klavyeyi kablolu bağlayıp programı açın. Pass yazısını görünce programı kapatın ve USB kablosunu bilgisayardan çıkartıp tekrar takın. Klavye sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.
Firmware
![]()
Kablosuz 2.4Ghz kullanım sırasında tuşların bir kısmı çalışmıyordu. Kablolu mod ve Bluetooth üzerinde hiç sorun yoktu. Firmware güncellemesi sonrasında sorun çözüldü. Yazılım yüklemenize gerek yok. RGB vs klavye üzerinden değiştirip kullanın. Çinlinin firmware güncellemesine bile güvenmiyorum ama mecbur diye yapıp sildim. Kaç kez farklı virüs programı ile tarattım bilemezsinne gibi bir sorun vardı acaba ben 20 25 gündür softwaresiz kullanıyorum yapmamız gereken bişey mi var ? bu arada sorun yaşamadım sadece 1 switch fiziksel olarak yamuk zorlanarak takılmış onu değiştirmem gerekti sadece
Alamayanlar2 haftaya bozukcak diyen sivrizekalar nerde la
lavugun biri 2 haftada bozulcak dedi nerde lan o ceza yedim dfşklgjdşjkgAlamayanlar![]()
Yazılım kullanmmak şart mı ki?Yazılımı hayatımda gördüğüm en berbat yazılım ya klavyeyi resetletti bana zorla
Hangi tarihte sipariş verdiniz hocam hayırlı olsun bu aradaAnladım hocam. Güney mi iyi kuzey mi sürekli onun tartışması dönüyordu da : D
Hocam çoğu şeyi klavye üzerinden yapabiliyorsunuz ama tuş atama gibi şeyler için mecbur kullanılıyor.Yazılım kullanmmak şart mı ki?
Hangi tarihte sipariş verdiniz hocam hayırlı olsun bu arada