Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Hocam ben bunu satın aldım ekstra vergi vs ödüyor muyum yoksa fiyata dahil mi vergisi ?

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
Benimki havaalanına gitmiş gelecek uçak bulamıyor herhalde.
16:05 te kalkacak hocam uçak
Ben de aynı ikilemde kaldım. Normalde kargosuz gümrüksüz fiyatının 70$ olduğunu görünce ve o fiyata bile güzel sattığını görünce dayanamadım aldım. Evdeki 5. klavye olacak ama arkadaşların anlattıklarına göre fiyatına kesinlikle değecek bir şeymiş
kesinlikle ama kesinlikle değer hocam evi arabayı sat aula f75 e bas hesabı bu fiyata gamebooster falan bulursun Türkiyede 2. gün yay sesi ve bu fiyata roket gibi fırlayan keycaps fiyata dahil olarak aulayı alın aldırın yani

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa

kesinlikle ama kesinlikle değer hocam evi arabayı sat aula f75 e bas hesabı bu fiyata gamebooster falan bulursun Türkiyede 2. gün yay sesi ve bu fiyata roket gibi fırlayan keycaps fiyata dahil olarak aulayı alın aldırın yani
Aman hocam ben bu konuda biraz daha takılırsam bir ikinciyi alacağım az kaldı :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fırlayan keycaps sorununu rog falchion'da yaşadım, bir tane keycaps fırladı ve kırıldı o günden beri rog falchion kenarda duruyor hiç kullanasım gelmiyor başına bir iş gelecek diye

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız

Aldım hocam bim klavyesinden geçicem

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
Aman hocam ben bu konuda biraz daha takılırsam bir ikinciyi alacağım az kaldı :ROFLMAO:

Bu fırlayan keycaps sorununu rog falchion'da yaşadım, bir tane keycaps fırladı ve kırıldı o günden beri rog falchion kenarda duruyor hiç kullanasım gelmiyor başına bir iş gelecek diye
bütçem olsa 2. yi alırdım klavyede tek eksik rgblerin üst tarafta konumlandırılması onun dışında eksi yanı yok yani ama bence önemli bir detay değil çünkü rgb açmak pil yiyor bunun yerine bir monitör ışığı alıp onu kullanarak masaüstünü aydınlatmak daha iyi olabilir

Aldım hocam bim klavyesinden geçicem
hayırlı olsun hocam

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
bütçem olsa 2. yi alırdım klavyede tek eksik rgblerin üst tarafta konumlandırılması onun dışında eksi yanı yok yani ama bence önemli bir detay değil çünkü rgb açmak pil yiyor bunun yerine bir monitör ışığı alıp onu kullanarak masaüstünü aydınlatmak daha iyi olabilir

hayırlı olsun hocam
Teşekkürler hocam kablolu kullanırım genelde ya umarım güzel durur setup da yeni diziyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
Teşekkürler hocam kablolu kullanırım genelde ya umarım güzel durur setup da yeni diziyorum
kablosuz ayrı rahat hocam klavyede biraz tuhaf gelebilir sabit kalan bir ürün ama klavyeyi elinize alıp veya daha uzak bir yerden kullanabilmek güzel bir özellik çok büyük artı değil ama sonuç olarak kablosuz :D

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
kablosuz ayrı rahat hocam klavyede biraz tuhaf gelebilir sabit kalan bir ürün ama klavyeyi elinize alıp veya daha uzak bir yerden kullanabilmek güzel bir özellik çok büyük artı değil ama sonuç olarak kablosuz :D
Film izlerken falan yanıma almayı düşünüyorum ben durdur oynat gibi kısımlar için yataktan izliyorum genelde çok güzel olur

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Ben bunu nasıl düzeltecem temu siparişi onayladı?

Ekler

• Screenshot_2024-11-05-16-04-12-076_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-05-16-04-12-076_com.einnovation.temu.jpg
    399.9 KB · Hit: 79

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Yağız Berk Özel
Benim F75 uçaktan inmiş gümrüğe girecek herhalde cuma yada cumartesi günü gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom