Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hocam ben bunu satın aldım ekstra vergi vs ödüyor muyum yoksa fiyata dahil mi vergisi ?
Temu vergiyi öderken alıyor kapıda vergi geldiğini duymadım hiçHocam ben bunu satın aldım ekstra vergi vs ödüyor muyum yoksa fiyata dahil mi vergisi ?
Eyvallah kralTemu vergiyi öderken alıyor kapıda vergi geldiğini duymadım hiç
16:05 te kalkacak hocam uçakBenimki havaalanına gitmiş gelecek uçak bulamıyor herhalde.
kesinlikle ama kesinlikle değer hocam evi arabayı sat aula f75 e bas hesabı bu fiyata gamebooster falan bulursun Türkiyede 2. gün yay sesi ve bu fiyata roket gibi fırlayan keycaps fiyata dahil olarak aulayı alın aldırın yaniBen de aynı ikilemde kaldım. Normalde kargosuz gümrüksüz fiyatının 70$ olduğunu görünce ve o fiyata bile güzel sattığını görünce dayanamadım aldım. Evdeki 5. klavye olacak ama arkadaşların anlattıklarına göre fiyatına kesinlikle değecek bir şeymiş
Aman hocam ben bu konuda biraz daha takılırsam bir ikinciyi alacağım az kaldı16:05 te kalkacak hocam uçak
kesinlikle ama kesinlikle değer hocam evi arabayı sat aula f75 e bas hesabı bu fiyata gamebooster falan bulursun Türkiyede 2. gün yay sesi ve bu fiyata roket gibi fırlayan keycaps fiyata dahil olarak aulayı alın aldırın yani
Bu fırlayan keycaps sorununu rog falchion'da yaşadım, bir tane keycaps fırladı ve kırıldı o günden beri rog falchion kenarda duruyor hiç kullanasım gelmiyor başına bir iş gelecek diye16:05 te kalkacak hocam uçak
kesinlikle ama kesinlikle değer hocam evi arabayı sat aula f75 e bas hesabı bu fiyata gamebooster falan bulursun Türkiyede 2. gün yay sesi ve bu fiyata roket gibi fırlayan keycaps fiyata dahil olarak aulayı alın aldırın yani
Aldım hocam bim klavyesinden geçicem16:05 te kalkacak hocam uçak
bütçem olsa 2. yi alırdım klavyede tek eksik rgblerin üst tarafta konumlandırılması onun dışında eksi yanı yok yani ama bence önemli bir detay değil çünkü rgb açmak pil yiyor bunun yerine bir monitör ışığı alıp onu kullanarak masaüstünü aydınlatmak daha iyi olabilirAman hocam ben bu konuda biraz daha takılırsam bir ikinciyi alacağım az kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fırlayan keycaps sorununu rog falchion'da yaşadım, bir tane keycaps fırladı ve kırıldı o günden beri rog falchion kenarda duruyor hiç kullanasım gelmiyor başına bir iş gelecek diye
hayırlı olsun hocamAldım hocam bim klavyesinden geçicem
Teşekkürler hocam kablolu kullanırım genelde ya umarım güzel durur setup da yeni diziyorumbütçem olsa 2. yi alırdım klavyede tek eksik rgblerin üst tarafta konumlandırılması onun dışında eksi yanı yok yani ama bence önemli bir detay değil çünkü rgb açmak pil yiyor bunun yerine bir monitör ışığı alıp onu kullanarak masaüstünü aydınlatmak daha iyi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun hocam
kablosuz ayrı rahat hocam klavyede biraz tuhaf gelebilir sabit kalan bir ürün ama klavyeyi elinize alıp veya daha uzak bir yerden kullanabilmek güzel bir özellik çok büyük artı değil ama sonuç olarak kablosuzTeşekkürler hocam kablolu kullanırım genelde ya umarım güzel durur setup da yeni diziyorum
Film izlerken falan yanıma almayı düşünüyorum ben durdur oynat gibi kısımlar için yataktan izliyorum genelde çok güzel olurkablosuz ayrı rahat hocam klavyede biraz tuhaf gelebilir sabit kalan bir ürün ama klavyeyi elinize alıp veya daha uzak bir yerden kullanabilmek güzel bir özellik çok büyük artı değil ama sonuç olarak kablosuz
aynen o mantık hocam telefona falan da bağlayabiliyorsunuz bluetooth desteklediği içinFilm izlerken falan yanıma almayı düşünüyorum ben durdur oynat gibi kısımlar için yataktan izliyorum genelde çok güzel olur