lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,750
bane açmıcam satçam xdaç deli misin sıfır kapalı kutu diyor ya bozuksa içindeki kontrol ediceksin ahahahha![]()
bane açmıcam satçam xdaç deli misin sıfır kapalı kutu diyor ya bozuksa içindeki kontrol ediceksin ahahahha![]()
puhahahahah sen bilirsinbane açmıcam satçam xd
Benden 2 tane çıktı south north olayı nedir tam olarak
forum.donanimarsivi.com
Sadece space i sökerken öyle oldu geri taktım. Esc yi çıkarmaya çalıştığımda kolay çıkmadı.Keycapsleri sökerken switchler kolay çıktı bende bu klavyede switchle beraber çıkanlar vardı sizde de öyle oldu mu?
2 tane switch çıktı bendeKurudan kaç tane yedek switch çıktı?
Sadece ışıklandırmayla alakalıysa bir sorun olmaz diye düşünüyorumışıklandırmanın konumu switcler üzerinde yukarı veya aşağıda olması durumu
hayır hiçbir farkı yokSadece ışıklandırmayla alakalıysa bir sorun olmaz diye düşünüyorum
hocam benim bazi pinler yamuk geldi ama icindeki yedek switchler yuzunden dert yasamadim, 3 tanesi yamuk pinli geldi yerine tam oturmamis sekilde.Genel olarak sorunsuz mu geliyor bu ürün? Bir kaç yorumda kusurlu ürün yollanmış diye okudum, bu ender mi oluyor sizce almaya değer mi?
dongle ı başka porta takhocam benim bazi pinler yamuk geldi ama icindeki yedek switchler yuzunden dert yasamadim, 3 tanesi yamuk pinli geldi yerine tam oturmamis sekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir sey daha soylicem, 2,4ghz modundayken klavye takiliyor veya gecikmeli basiyor cozumu var midir askolar.
Sıkıntı yok benimde aynı yazıyorArkadaşlar bu sefer uçağa gidemeden takılıyor artık hayırlı ve de uğurlu olsun:
Alıntıyı görüntüle
Peki klavye olarak önerin var mıdır peki bu klavye dışında Tr'den alınabilecek bir şey mesela. gamepower gasket pro x sessiz gelmişti ama viodean anlamamış da olabilirim. Tabii daha ucuz olursa daha iyi olurred sana sesli geliyorsa bu hayli hayli sesli gelir siyahı beyazına göre daha creamy daha tatlı tercih edeceksende siyah tercih et