❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benden 2 tane çıktı south north olayı nedir tam olarak

Keycapsleri sökerken switchler kolay çıktı bende bu klavyede switchle beraber çıkanlar vardı sizde de öyle oldu mu?
Sadece space i sökerken öyle oldu geri taktım. Esc yi çıkarmaya çalıştığımda kolay çıkmadı.

Genel olarak sorunsuz mu geliyor bu ürün? Bir kaç yorumda kusurlu ürün yollanmış diye okudum, bu ender mi oluyor sizce almaya değer mi?
hocam benim bazi pinler yamuk geldi ama icindeki yedek switchler yuzunden dert yasamadim, 3 tanesi yamuk pinli geldi yerine tam oturmamis sekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sey daha soylicem, 2,4ghz modundayken klavye takiliyor veya gecikmeli basiyor cozumu var midir askolar.

hocam benim bazi pinler yamuk geldi ama icindeki yedek switchler yuzunden dert yasamadim, 3 tanesi yamuk pinli geldi yerine tam oturmamis sekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sey daha soylicem, 2,4ghz modundayken klavye takiliyor veya gecikmeli basiyor cozumu var midir askolar.
dongle ı başka porta tak

Arkadaşlar puding keycapsle modlayan vardı onun fotoğrafı varsa atabilir misiniz? Beyaz olan.

Arkadaşlar bu sefer uçağa gidemeden takılıyor artık hayırlı ve de uğurlu olsun:
1731858085682.png

red sana sesli geliyorsa bu hayli hayli sesli gelir siyahı beyazına göre daha creamy daha tatlı tercih edeceksende siyah tercih et
Peki klavye olarak önerin var mıdır peki bu klavye dışında Tr'den alınabilecek bir şey mesela. gamepower gasket pro x sessiz gelmişti ama viodean anlamamış da olabilirim. Tabii daha ucuz olursa daha iyi olur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,892
Üyeler
183,786
Son üye
salvira