webden sepete ekleyip ödeme aşamasında diğer ürünleri sildiğinizde 670e takılmıyor hocam bilginizeArkadaşlar elinde fazladan keycaps olan varsa alabilirim ben aldığı fiyattan. Sipariş etmek istedim ama malum 670 lira sınıra takılıyorum.
webden sepete ekleyip ödeme aşamasında diğer ürünleri sildiğinizde 670e takılmıyor hocam bilginizeArkadaşlar elinde fazladan keycaps olan varsa alabilirim ben aldığı fiyattan. Sipariş etmek istedim ama malum 670 lira sınıra takılıyorum.
Webden sipariş verArkadaşlar elinde fazladan keycaps olan varsa alabilirim ben aldığı fiyattan. Sipariş etmek istedim ama malum 670 lira sınıra takılıyorum.
2sinide aynı pakette almak daha mantıklı boşa aylık limiti doldurmayalımAyrı ayrı alsan olmuyor mu? Ben alayını ayrı ayrı aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyazı beni kendine aşık etti özellikle sesiyle. Bugün de siyahını aldım. Biri Aula'dan gelen maili atmıştı bi kaç gün sonra indirim bitecek diye kaçırmamak lazım.
Webden sipariş ver
670 sınırını doldur bir sonraki ödeme ekranında gereksiz olanları sil ödeme yap
Teşekkürler bakayımwebden sepete ekleyip ödeme aşamasında diğer ürünleri sildiğinizde 670e takılmıyor hocam bilginize
yani alsan bile gümrük sorunu yaşayabilirsin tek tek sipariş geçmek en garanti yöntem.2 tane klavye almanın yöntemi var mı?
Beyaz değil ama pembe Keycaps ile yaptım. (Shift tuşuna uygun boyut yoktu)Arkadaşlar puding keycapsle modlayan vardı onun fotoğrafı varsa atabilir misiniz? Beyaz olan.
Problem olup olmayacağı bekleme süresi ile belli olmuyor. Çok daha uzun süre bekleyip de gelen ürünlerim olduGümrükte kalacak herhalde kaç gün oldu baksanıza
gümrükte kalmaz kupon var %20yani alsan bile gümrük sorunu yaşayabilirsin tek tek sipariş geçmek en garanti yöntem.
kupon nasıl alıyoruz ben klavyeyi aldım 945e şimdi fare kovalıyordum vermediler banagümrükte kalmaz kupon var %20
valla bende vardı para iadesi yaptılar tekrar tanımlandı ve genelde gecikme falan olduğunda veriyorlar.kupon nasıl alıyoruz ben klavyeyi aldım 945e şimdi fare kovalıyordum vermediler bana