o ekrana f75 geliyorsa alınır tabi ama bana gelmediAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu kullanarak klavyeyi almak mantıklı oluyor mu ?
o ekrana f75 geliyorsa alınır tabi ama bana gelmediAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu kullanarak klavyeyi almak mantıklı oluyor mu ?
outemu silent lime aldim, silent gray alicam bir de. Lime'in agirligi 35'ti galiba.Hocam hangi swicthleri aldınız bende de ctrl sorunu var istemsiz basıyorum
link atma şansınız var mı ben de sadece ctrl sorun serçe parmağımın sol kısmını yaslayıp basıyorumoutemu silent lime aldim, silent gray alicam bir de. Lime'in agirligi 35'ti galiba.
Mesela şu anda driversız wireless ile 2ms 500.00hz çalışıyor enteresan. Daha fazla kurcalamayacağım. Ama sesini hissini çok sevdim sürekli tuşların sesini duyasım geliyor kulaklığı çıkarıp.Arkadaşlar bu klavyeyi yazılımsız kullanınca 5ms gecikme ve 200.00hz ile çalışıyor. Yazılımın.exe dosyası ise virüslü sanırım. 5ms gecikme ve 200.00hz normal bir kullanıcı için yeterli midir? Online fps oynuyorum ama e-sporcu değilim sonuçta.
Çok değil monitör mü bu ne olacak.5ms çok değil mi?
Teşekkürlerdostum fn+ sol shift yaparak goruntusunu degistirebilir ve kapatabilirsin sarj gostergesi sanirim
Az önce vardı yine mi bitmişDostlar siyah olan stoklara tekrar gelir mi ne diyosunuz?
Az şans işi sorunlu değilse.sorunluysa geri alıyorlar.şans dediğim müşteri tem. Anlatmak zor oluyorDostlar Temu iade konusunda nasıl? Sıkıntı çıkıyor mu? Çıkmıyorsa 5dkya sipariş veriyorum
Peki ya nasıl işliyor iade süreci? Ürünü geri mi kargoluyoruz?Az şans işi sorunlu değilse.sorunluysa geri alıyorlar.şans dediğim müşteri tem. Anlatmak zor oluyor
O ne ola ki?Dostlar kimse bahsetmemis ama muzik modu cok iyi
Şimdi gördüm. Hiç bakmamıştım o kısma. Gerçekten güzelmiş.O ne ola ki?