Yok fotoyu indirdim ben samsung galeride Bi baktım söylediğim bilgiler vardı şaşırdımOrtalama 12-13 günde geldiler hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Exif bilgilerinde lokasyonu da açık bırakmışsınız hocam @Yamoima
Yok fotoyu indirdim ben samsung galeride Bi baktım söylediğim bilgiler vardı şaşırdımOrtalama 12-13 günde geldiler hocam.
Exif bilgilerinde lokasyonu da açık bırakmışsınız hocam @Yamoima
Doğrudur. Fotoğraf bilgilerinden görünüyor sanırsam Öyle bir özellik olduğunu bilmiyordumHocam şuan bende sizin konumunuz bile var nasıl oldu anlamadım ama İstanbulda sınız değilmi
Siz söylemeseniz böyle bir özellik olduğundan bir haberdim Kapatmanın yolunu arıyorum şimdi, teşekkürler tekrardan bilgilendirdiğin için.Yok fotoyu indirdim ben samsung galeride Bi baktım söylediğim bilgiler vardı şaşırdım
Rica ederim hocam sorun değilDoğrudur. Fotoğraf bilgilerinden görünüyor sanırsam Öyle bir özellik olduğunu bilmiyordum
Siz söylemeseniz böyle bir özellik olduğundan bir haberdim Kapatmanın yolunu arıyorum şimdi, teşekkürler tekrardan bilgilendirdiğin için.
Bize de çekelim hocam bir taneBeyazını eşe dosta da dahil baya çektik. Siyahı ne zaman gelir acaba?
Çekin hocam tüm arkadaşlarıma önerdim vallahi bizden hiç değilse 20 kişi almıştır adamlar 2 haftada vurgun yaptı.Bize de çekelim hocam bir tane
10 12 tahminiSiparişim havaalanı deposuna taşıma halinde, ne zaman gelir ortalama?
dediğim şekilde yapın hocam, alırsınız o şekilde problem olmaz.Aslında çok vardi kararsız kaldim şimdide keşke alsaydim diyorum