aulaları birleştirip kale yapalım mı ?Aula dükkanı açılışımız ne zaman
aulaları birleştirip kale yapalım mı ?Aula dükkanı açılışımız ne zaman
Birini az önce ettim bile, birini de yarın edeceğim gibi. Birini kullanacağım zaten biri boşta kalıyor Ona da bi eş dost buluruz.Hediye edeceğim diyor adam
Aulaya ihracat yapabiliriz üretimleri durmuşaulaları birleştirip kale yapalım mı ?
Sen nasıl yeni hesap açıp geldin?1200 filan çok iyi fiyat adam kar koymuyor neredeyse
evet hatta yorumlarda 1000 e kadar inmiş alış fiyatı nerdeyse o kadar zatenAlamayanlar sarı sitede 1200tlden başlayan fiyatlardan alabilir bence.Bu zamana kadar alamayan olduysa da neyse.
Kayıp kardesimi buldum leyn DDDDDBirini az önce ettim bile, birini de yarın edeceğim gibi. Birini kullanacağım zaten biri boşta kalıyor Ona da bi eş dost buluruz.
Birisini ariyorsaniz misafirliğe gelebilirimBirini az önce ettim bile, birini de yarın edeceğim gibi. Birini kullanacağım zaten biri boşta kalıyor Ona da bi eş dost buluruz.
Mesela 1'ni bana hediye edebilirsinBirini az önce ettim bile, birini de yarın edeceğim gibi. Birini kullanacağım zaten biri boşta kalıyor Ona da bi eş dost buluruz.
aulaya tekrardan satalım hocam güzel fikir aulanın üretimi bitemezAulaya ihracat yapabiliriz üretimleri durmuş
Ben bu hafta nicer dicer ithalatçısı olcam 9tane aldım 98tl görünceaulaya tekrardan satalım hocam güzel fikir aulanın üretimi bitemez