Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Mesela böyle ürünlere stok koyucaksın Max 2 tane alıcak herkes. Sanki millet internet kafe açıkta 7-8 tane alıyor. Ayıp yaw.
hocam ben de öyle düşündüm ama millet farklı tc ile falan alıyor en basit 4 kişilik ailede 8 tane aula yapar dediğiniz hesapla arkadaşını dostunu akrabasını işe katan da vardır illaki ama dediğiniz gibi en azından yavaşlatıcı bir çözüm olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu hafta nicer dicer ithalatçısı olcam 9tane aldım 98tl görünce😔
maşallah hocam 9 tane nedir :D nicer dicer güzel ürün de alamadım henüz ya başka şeyler almam gerekti

umtb

80+
Mesela böyle ürünlere stok koyucaksın Max 2 tane alıcak herkes. Sanki millet internet kafe açıkta 7-8 tane alıyor. Ayıp yaw.
Yav kardeşim neyi ayıp ben anlamıyorum sanki garibanlara özel çıkarılan bir klavye yetim hakkı yiyormuşuz gibi konuşuyorsunuz 2 hafta stokda durmuş neyi ayıp isteyen 20 tane alır elinde patlar

umtb

80+
Ki ben patlayacağını da düşünmediğim için kupon olunca satmak için 2 tane aldım stoklara sonradan tekrar girince ha mizarda da fazla alanlar oldu cüzi miktara sattılar hep öyle de olabilir nasip kısmet

umtb

80+
2. EL AULA LOBİSİ
1732734105441.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Dramaya ne gerek var ya ürün 1ay durdu, babannem bile faydalandı. 1ay duran fırsatta hala kar etmeye çalışanlara sallamak dramadan başka bir şey değil.

2. EL AULA LOBİSİ
Sıfır kutu aula ODASI

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Dramaya ne gerek var ya ürün 1ay durdu, babannem bile faydalandı. 1ay duran fırsatta hala kar etmeye çalışanlara sallamak dramadan başka bir şey değil.

Sıfır kutu aula ODASI
orası öyle hocam 1 aydır falan 20k dan fazla sattı aula alamayanların kendi hatası oluyor artık

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
baba merhaba
sonunda aula çılgınlığı bitti sanırım :)

Top Bottom