Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

4 ay önce kadar evlendiğim için evi taşımıştım. O günden bu yana böyle dikkatiniz için sağ olun. Birazdan PC başına geçtiğimde düzelteceğim. Teşekkür ederim : )
Rica ederiz hocam şansınız varmış o şekilde düşme ihtimali çok yüksekti hiç elinizle monitöri ileri geri vs haraket ettirdiniz mi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,901
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Keycaps sök tak yoruyor adamı, foto çekmeyi de beceremiyom zaten deli oldum, south north farkı konusu biraz zaman alacak gibi :D

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakkı Demir
Keycaps sök tak yoruyor adamı, foto çekmeyi de beceremiyom zaten deli oldum, south north farkı konusu biraz zaman alacak gibi :D
aga south vs north diye bi görselde ufak ses farkı olduğu yazıyordu. Ses farkı var mı, varsa ne kadar? Sizce hangisi daha güzel ışıklandırma olarak?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,901
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
aga south vs north diye bi görselde ufak ses farkı olduğu yazıyordu. Ses farkı var mı, varsa ne kadar? Sizce hangisi daha güzel ışıklandırma olarak?
Işık için konu açacağım, ses olarak fark yok desem yeridir.

Peak2Core

80+
Rica ederiz hocam şansınız varmış o şekilde düşme ihtimali çok yüksekti hiç elinizle monitöri ileri geri vs haraket ettirdiniz mi
IMG_0567.jpeg

İşlem tamam hocam : )

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,901
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Peak2Core

80+
merhaba az önce pubg oynarken bir şey farkettim. c tusuna hızlı hızlı basınca egıl kalk yapamıyorum. bır kere bastıktan sonra sankı korumaya alıyor. ıkıncı de egıl kalk yapmıyor. bır ayar mı var acaba klavye uzerınde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,753
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom