🔥İndirim Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch 2190 ₺

Güzel klavye wifi kablosuz modda herhangi kopma yaşamadım.10 gün götürdü beni günlük 13 14 saat atkif olarak IŞIKLAR KAPALI.tuşları rahat düz klavyeden geçince farkını hissediyorsun.Macro olayı zaten yok gibi onuda yapsalar klavye 3k altı olmaz.

Güzel klavye wifi kablosuz modda herhangi kopma yaşamadım.10 gün götürdü beni günlük 13 14 saat atkif olarak.tuşları rahat düz klavyeden geçince farkını hissediyorsun.Macro olayı zaten yok gibi onuda yapsalar klavye 3k altı olmaz.
3kya ne klavyeler var, bende aylardır kullanıyorum bu kadar abartılacak klavye olduğunu düşünmüyorum makro kendinizde ayarlayabilirsiniz

Güzel klavye wifi kablosuz modda herhangi kopma yaşamadım.10 gün götürdü beni günlük 13 14 saat atkif olarak.tuşları rahat düz klavyeden geçince farkını hissediyorsun.Macro olayı zaten yok gibi onuda yapsalar klavye 3k altı olmaz.

3kya ne klavyeler var, bende aylardır kullanıyorum bu kadar abartılacak klavye olduğunu düşünmüyorum makro kendinizde ayarlayabilirsiniz
Ben Temu dan almıştım çok güzeldi sattım pişman oldum bidaha almak istiyorum Ps5 te sorun yaşarmıyım onu çözemedim

Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Pastel

bu sıfır ürün demi ben pazartesi 1900 TL'ye siyahını aldım ikinci el yeni gibi bugün dağıtıma çıkmış bakalım nasıl bir şey gelecek

bence aula abartilmasi gereken bir klavye ucuz oldugu icin almistim ses olarak olsun baglanti stabilitesi olarak olsun pil omru olarak olsun eksigi yok fazlasi var

Ben Temu dan almıştım çok güzeldi sattım pişman oldum bidaha almak istiyorum Ps5 te sorun yaşarmıyım onu çözemedim
Ben Xbox series x te kullanıyorum sorun yaşamıyorum, çok memnunum. Ps5 de deneyebilirim istediğin özellikle bir durum varsa

bu sıfır ürün demi ben pazartesi 1900 TL'ye siyahını aldım ikinci el yeni gibi bugün dağıtıma çıkmış bakalım nasıl bir şey gelecek
ben sana demiştim 200 lira için 2. el almış olacaksın çok saçma
iade et

800e falan almıştım geçen önceki kasımda temudan. 2.4ghz çalışmıyor ne laptopta ne masaüstünde eşleştirilmiyor. Başlarda böyle bir sıkıntı yoktu. Şu an sadece bt ve kablolu çalışıyor. Tuşlardan bazıları arada basılı kalıyor 3-5 tane yazıyor. Her ayarı denedim firmware sil yükle yaptım hiçbir şey fayda etmedi. 2200e alınacak bir klavye değil bence 3-3.5a daha düzgün klavyeler alınabilir. Redditte benim sıkıntıyı yaşayan onlarcası var.

Geri