İncinmişsin dedi
80+ Bronze
bide şimdi farkettım esc de yapmıyorrica ederim
bide şimdi farkettım esc de yapmıyorrica ederim
Esc yapmıyordan kastınız klavye test sitesine girip escye bastığınızda basmadı olarak mı gözüküyor? Valla öyleyse yanında gelen switchlerden birini alın takın istersenizbide şimdi farkettım esc de yapmıyor
basıyo test ettim şimdi mesela senın profil fotona tıklıyorum esc yapıp cıkmaya calısıyorum cıkmıyorEsc yapmıyordan kastınız klavye test sitesine girip escye bastığınızda basmadı olarak mı gözüküyor? Valla öyleyse yanında gelen switchlerden birini alın takın isterseniz
malesef hocam ışık fln yanmıyor bozuk tuşHocam şöyle, o knoba basılı tutun ve tuttuktan bir süre sonra sol alttaki "Win" tuşunun altında mavi bir ışık yanıp sönecek, ondan sonra ses ayarlayabiliyorsunuz, bazen farklı bir tuşun da altı yanabiliyor, Win tuşunun altının yandığından emin olun sonra ses ayarlayın. Umarım sorun yoktur da dediğim şekilde düzelir
Valla ben de denedim şimdi sorun yok bende, belki tarayıcıyla alâkalı bir durum olabilir. Sonuçta site esc bastığını algılamış, belki anlık bir şey de olmuş olabilir farklı şeylerde bir dene istersenbasıyo test ettim şimdi mesela senın profil fotona tıklıyorum esc yapıp cıkmaya calısıyorum cıkmıyor
Üzdü... belki knob yerinden çıkmıştır şöyle bi iyice bastır üfle dibine belki toz moz bir şey etki ediyordur. Yazılımı yükleyip öyle bir dene, belki yazılımsal bir sorun olabilir, hiçbiri olmuyorsa iade yolu gözüküyor gibi maalesefmalesef hocam ışık fln yanmıyor bozuk tuş
yazılmı güncelledın mi ?malesef hocam ışık fln yanmıyor bozuk tuş
neden ?yazılım yüklemedim
bende de öyle büyük ihtimal bozuk bizim knoblarArkadaşlar, benim knob da çalışmıyor. Basılı tutunca veya tumadan önce her bir şekilde yuvarlamayla tıklamayla tepki vermiyor, herhangi bir şey yapmıyor.
kullanım klavuzunda Win+Cap tuşu diyor. bunu denedin mi ? ben de bu da tepki vermiyor maalesef.bende de öyle büyük ihtimal bozuk bizim knoblar