Neler Yeni

Aula F75 Şarj Göstergesi

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Aula f75 klavyem'in esc tuşunun yanındaki şarj göstergesi kendi kendine nefes alma/sabit moddan çıkmaya geçiyor fn ve shift yaparak sabitliyorum fakat daha sonra tekrar kendi kendine veya ben yanlışıkla yapıyorum fakat fn shift yapmadığımdan eminim diğer modlara geçiyor. Bunun sebebi nedir?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Emre
Aula f75 klavyem'in esc tuşunun yanındaki şarj göstergesi kendi kendine nefes alma/sabit moddan çıkmaya geçiyor fn ve shift yaparak sabitliyorum fakat daha sonra tekrar kendi kendine veya ben yanlışıkla yapıyorum fakat fn shift yapmadığımdan eminim diğer modlara geçiyor. Bunun sebebi nedir?
aynı muhabbeti bende yaşıyorum takipteyim. Sabit yaptığım halde bazen nefes alma modunda buluyorum

Nezha

80+ Bronze
O zaten şarj göstergesi tam olarak şarj göstergesi değil, şarj durumunu göstermiyor charging indicator demişler. Çok önemli bir şey değil. Şarj göstergesini fn+b yaparak görebiliyorsunuz. 1-0 arası sayılar yeşil yanar her kademe %10dur.

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaten şarj göstergesi tam olarak şarj göstergesi değil, şarj durumunu göstermiyor charging indicator demişler. Çok önemli bir şey değil. Şarj göstergesini fn+b yaparak görebiliyorsunuz. 1-0 arası sayılar yeşil yanar her kademe %10dur.
ben sabit olarak yanmasını istiyorum bi nefes alma moduna geçiyor bi sabit moda bundan bahsetmiştim.

Nezha

80+ Bronze
ben sabit olarak yanmasını istiyorum bi nefes alma moduna geçiyor bi sabit moda bundan bahsetmiştim.
sleep mode girip çıkarken defaulta düşebilir veya eliniz değiyordur o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim sleep mode açılıp kapanınca indicator durumu değişmiyor. Muhtemelen eliniz çarpıyor veya farklı bir durum var sizin klavyeyle alakalı.

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sleep mode girip çıkarken defaulta düşebilir veya eliniz değiyordur o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim sleep mode açılıp kapanınca indicator durumu değişmiyor. Muhtemelen eliniz çarpıyor veya farklı bir durum var sizin klavyeyle alakalı.
hmm bilmiyorum fn ile shift tuşuna basmam çok zor bir durum, alt tab yaparken falan mı bir şey oluyor acaba çözemedim yine de teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,001
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom