java surumu kaç farenin yoksa jarji gozukmezdriveri indirrimde bunun bataryası falan nerede gözüküyor jarj vs
YouTube da birinde sallandığını gördüm hemen geldiği gibi sert davrandım çok çok çok az bir sallantı var o da doğal bir durum.klavyeden memnun musunuz hocam ses açma tekerleği fln oynuyor mu?
aynen bende ondan sordum alasım varda bilemedim değer mi sizceYouTube da birinde sallandığını gördüm hemen geldiği gibi sert davrandım çok çok çok az bir sallantı var o da doğal bir durum.
Kupon ile alıcaksan kesinlikle öneririm. Ürünün kalitesi fiyatının üstünde. Detaylı bir inceleme yapmadım ama ilk bakış olarak 750tl yi hakkediyor. 1500 de verilir.aynen bende ondan sordum alasım varda bilemedim değer mi sizce
pazartesı salı elımde olur belırtırımaynen bende ondan sordum alasım varda bilemedim değer mi sizce
platform teşviği ile almayı deneyeceğim olur inşKupon ile alıcaksan kesinlikle öneririm. Ürünün kalitesi fiyatının üstünde. Detaylı bir inceleme yapmadım ama ilk bakış olarak 750tl yi hakkediyor. 1500 de verilir.
Verirse bende 1 tane daha alıcağım.platform teşviği ile almayı deneyeceğim olur inş
Hocam onu nasıl alıyoruz. Bir adet daha almayı dusunuyorumç Ucuza gelrıse cok ıyı olurplatform teşviği ile almayı deneyeceğim olur inş