Aula F75 Sarji Ne Kadar Surede Bitiyor ???

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,418
SA,Aula F75 klavyeyi 7-8 ay önce almıştım ama bilgisayarım bozuk olduğu için hiç kullanamamıştım. Yaklaşık 2 ay önce bilgisayarımı tamir edip yükselttikten sonra kullanmaya başladım. Klavye 7 ay kutuda kalmasına rağmen %100 şarjlıydı. 2-3 hafta içinde şarjı %40’a düşünce, bataryaya zarar gelmesinden endişelenip şarja taktım. O sırada kardeşim GTA 5 oynuyordu, yani klavye hem kullanılıyor hem de şarj oluyordu. 2-3 saat sonra şarjı tamamen dolmuştu.

Her neyse Simdi Konuya Gelecek Olursak Gunde 15 Saat kullaniyorum RGB Modu'da tikladiginda tikladigin tusun yanacagi sekilde vs. ve 1.5 AY Gecmesine Ragmen sarji hala %100 Bir gram bile inmedi bu Normal mi ??

Sizdede mi boyle yoksa Bi bende mi boyle ???

Son düzenleme:
SA,Aula F75 klavyeyi 7-8 ay önce almıştım ama bilgisayarım bozuk olduğu için hiç kullanamamıştım. Yaklaşık 2 ay önce bilgisayarımı tamir edip yükselttikten sonra kullanmaya başladım. Klavye 7 ay kutuda kalmasına rağmen %100 şarjlıydı. 2-3 hafta içinde şarjı %40’a düşünce, bataryaya zarar gelmesinden endişelenip şarja taktım. O sırada kardeşim GTA 5 oynuyordu, yani klavye hem kullanılıyor hem de şarj oluyordu. 2-3 saat sonra şarjı tamamen dolmuştu.

Her neyse Simdi Konuya Gelecek Olursak Gunde 15 Saat kullaniyorum RGB Modu'da tikladiginda tikladigin tusun yanacagi sekilde vs. ve 1.5 Gecmesine Ragmen sarji hala %100 Bir gram bile inmedi bu Normal mi ??

Sizdede mi boyle yoksa Bi bende mi boyle ???
Bir anda 20%'ye inecek bekleyin.

Uzun süre dayanıyor şarjı 1.5 saatte %100 olması normal

Uzun süre dayanıyor şarjı 1.5 saatte %100 olması normal
Hocam 1.5 Saat degil 1.5 Hatta belki 2 Ay Oldu Ayrica 8 Aydir dedigim gibi yatiyordu Sadece 1 kez 2 saat sarja taktim oda sarji bitmemisti ama Uzun sure kullanilmayinca elektronik esyalar zarar gorebildigi icin bataryasinin bozulmasindan vs. endiselenmistim

Kisaca 1.5 ay ve muhtemlen 3 ay en az gidecek gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,775
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri