Neler Yeni

Yardım Aula F75 Şarjını Göremiyorum. Klavyeyi Hala Öğrenemedim Yardım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
FN + B ile 1 2 3... tuşları şarj seviyesini gösterirdi dolu olduğu yere kadar beyaz yanardı şuanda olmuyor.
Esc yanındaki ışık yeride sürekli doluyor olarak gözükmekte. Dün akşamdan beri kablolu modda kullanıyorum. Şu klavyeyi hala çözemedim lütfen yardımcı olur musunuz.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
FN + B ile 1 2 3... tuşları şarj seviyesini gösterirdi dolu olduğu yere kadar beyaz yanardı şuanda olmuyor.
Esc yanındaki ışık yeride sürekli doluyor olarak gözükmekte. Dün akşamdan beri kablolu modda kullanıyorum. Şu klavyeyi hala çözemedim lütfen yardımcı olur musunuz.
fn b ile dolu olduğu yere kadar yeşil yanıyor bende 3 4 gündür 100 gösteriyor klavyenin kendi üzerinde gösterdiği şarj seviyesi allaha emanet ben telefona bağlayarak bakıyorum

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Musa Topçu
esc nin ordakini fn shift ile ayarlayabilirsin bataryayı kablosuz modda gösteriyor sadece

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
1735754644998.png

Birde bildiğim kadarıyla kablo takılıyken şarja bakamıyorsun

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Birde bildiğim kadarıyla kablo takılıyken şarja bakamıyorsun
Evet öyleymiş çıkardım şuanda gösteriyor. Window mod vs nasıl oluyor nasıl anlıycam. Window moda ne işe yarar vs olabildiğinde özet geçer misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bozuk zaten o boşver net göstermiyor :D
Şarj belki evet öyledir çok önemli değilde tuş kombinasyonları modları vs anlamadım tam. Hala çözme aşamasındayım

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
Evet öyleymiş çıkardım şuanda gösteriyor. Window mod vs nasıl oluyor nasıl anlıycam. Window moda ne işe yarar vs olabildiğinde özet geçer misin
hocam mesela windows modda değilse altf4 yapamıyorsunuz en basidinden fn+w basılı tutun zaten bi süre sonra bi iki ışık yanıp söner anlarsınız bazen kendi kendine windows modundan cıkıyor tekrar alıyorum

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mesela windows modda değilse altf4 yapamıyorsunuz en basidinden fn+w basılı tutun zaten bi süre sonra bi iki ışık yanıp söner anlarsınız bazen kendi kendine windows modundan cıkıyor tekrar alıyorum
Keşke uygulama daha ayrıntılı güzel olsaydı böyle şeyler için. Bi de ben yükledim uygulamayı bağlanmadı mail attım farklı versiyon gönderdiler şuan onla girebiliyorum aynı menülerimi var bilmiyorum

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
Keşke uygulama daha ayrıntılı güzel olsaydı böyle şeyler için. Bi de ben yükledim uygulamayı bağlanmadı mail attım farklı versiyon gönderdiler şuan onla girebiliyorum aynı menülerimi var bilmiyorum
ben forumdan birinin incelemesini okumuştum bu linkten indirin sorun yaşamazsınız demişti ordan indirdim sorun yaşamadım aula f75 inceleme yazarsan konuyu bulabilirsin galiba

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
ben forumdan birinin incelemesini okumuştum bu linkten indirin sorun yaşamazsınız demişti ordan indirdim sorun yaşamadım aula f75 inceleme yazarsan konuyu bulabilirsin galiba
Zaten direk aula destek verdi linki muhtemelen de aynıdır uygulama 2 3 farklı sekmesi var o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,702
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom