Neler Yeni

Aula f75 tekrar Stokta

Arkadaşlar 670₺ tamamlayıp klavye hariç geri kalanı ödeme kısmında silersek gönderim yapıyorlar mı?
Kimi öylr diyor kimi aldıktan sonra diğerini iptal et diyor. Hangisini yapalım? Bir de aldıktan sonra iptal etmemiz için sipariş onaylanmalı mi yoksa hemen yapalım mı?

İhtiyacım yok diye almıyorum ama sonrasında çok isteyeceğim biliyorum napsam çok kararsızım bir de tc istiyor zaten temu bilemiyorum.

Kimi öylr diyor kimi aldıktan sonra diğerini iptal et diyor. Hangisini yapalım? Bir de aldıktan sonra iptal etmemiz için sipariş onaylanmalı mi yoksa hemen yapalım mı?
Ödeme kısmında çıkarıp dener misin hocam bi sipariş etmeyi bende öyle yapacam

Parayı iade edip ürünler geliyor mu öyle yaptığımızda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra iade ediyorsun diye b iliyorm

Hayır. Diğer ürün iptal.

Ödeme kısmında çıkarıp dener misin hocam bi sipariş etmeyi bende öyle yapacam
İptal oluyor öyle dediler.

sepette attıktan sonra odeme ekranında istemediğiniz ürünü cıkarıp sipariş verebilirsiniz yok ödeme yaptırmaz ise sizde ürünleri süpariş geçtikten hemen sonra istemediğiniz ürünü iptal edebilirsiniz

Konusu var zaten neden bir daha aciyorsunuz?

Ben ödeme alanında iptal etmeyi denedim 670tl olmadığı için sepeti onaylamıyor. Aldıktan sonra fazlalık ürünü iptal ettim. Onun parası iade edildi klavye yolda şuanda.

Geri