Aula f75 tekrar Stokta

Hayır. Diğer ürün iptal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İptal oluyor öyle dediler.
yukarda yazdıgımı yapın ozaman ben o sekilde iptal edip vergisiyle geri almıştım

sepette attıktan sonra odeme ekranında istemediğiniz ürünü cıkarıp sipariş verebilirsiniz yok ödeme yaptırmaz ise sizde ürünleri süpariş geçtikten hemen sonra istemediğiniz ürünü iptal edebilirsiniz
2 tane aula f75 alsam geçer mi

yani bunu yaptığımızda kazancımız ne oluyor
675TL'nin altında alısveris yapmis oluyorsunuz. Normalde sepet minimum 675TL olmalı vergi hariç.

sepette attıktan sonra odeme ekranında istemediğiniz ürünü cıkarıp sipariş verebilirsiniz yok ödeme yaptırmaz ise sizde ürünleri süpariş geçtikten hemen sonra istemediğiniz ürünü iptal edebilirsiniz
Diger arkadaş sipariş onaylandıktan sonra diğerini iptal et dedi. Emin misiniz hemen sonra olduğuna?

Hayırlı olsun alan arkadaşlara bu gün çok arayan vardı.

Ayrıca 1 kasımdaki konuya kilit atılmış başka konu göremedim 25 sayfa aradım bulamayınca konu açtım açtığıma da pişman ettiniz teşekkürler.

2 tane aula f75 alsam geçer mi
ayda 5 sıparıs hakkın var ve ikisi aynı satıcıdan gelıcek büyük ıhtimal tek paket halınde gelıyor ve 5 hakkın birini yemiş olursun
kenidm şuan farklı satıcılardan 2 ürün aldım ikisi tek paket geliyor 7 adet tek pakette gelende var

Ekler

• ddd.jpg
    ddd.jpg
    307.5 KB · Hit: 86
ilk aldığım klavye gelmiş siyah almıştım yeni gümrükten geçicek.Şimdi bide beyaz alsam bi sıkıntı olurmu gönderirlermi

675TL'nin altında alısveris yapmis oluyorsunuz. Normalde sepet minimum 675TL olmalı vergi hariç.

Diger arkadaş sipariş onaylandıktan sonra diğerini iptal et dedi. Emin misiniz hemen sonra olduğuna?
farketmez yeterki kargoya verılmesin yoksa vergiyi ödemiyolar diye biliyorum

ilk aldığım klavye gelmiş siyah almıştım yeni gümrükten geçicek.Şimdi bide beyaz alsam bi sıkıntı olurmu gönderirlermi
yok olmaz

Tükendi bu arada klavye.

Bu klavye neden bu kadar seviliyor?
Çünkü 3000TL'lil klavye bu fiyata satılıyor. Daha nasıl bir neden olabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,642
Üyeler
184,340
Son üye
addall
Geri