Palo DAYI 👑
80+ Gold
yukarda yazdıgımı yapın ozaman ben o sekilde iptal edip vergisiyle geri almıştımHayır. Diğer ürün iptal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İptal oluyor öyle dediler.
yukarda yazdıgımı yapın ozaman ben o sekilde iptal edip vergisiyle geri almıştımHayır. Diğer ürün iptal.
İptal oluyor öyle dediler.
2 tane aula f75 alsam geçer misepette attıktan sonra odeme ekranında istemediğiniz ürünü cıkarıp sipariş verebilirsiniz yok ödeme yaptırmaz ise sizde ürünleri süpariş geçtikten hemen sonra istemediğiniz ürünü iptal edebilirsiniz
675TL'nin altında alısveris yapmis oluyorsunuz. Normalde sepet minimum 675TL olmalı vergi hariç.yani bunu yaptığımızda kazancımız ne oluyor
Diger arkadaş sipariş onaylandıktan sonra diğerini iptal et dedi. Emin misiniz hemen sonra olduğuna?sepette attıktan sonra odeme ekranında istemediğiniz ürünü cıkarıp sipariş verebilirsiniz yok ödeme yaptırmaz ise sizde ürünleri süpariş geçtikten hemen sonra istemediğiniz ürünü iptal edebilirsiniz
ayda 5 sıparıs hakkın var ve ikisi aynı satıcıdan gelıcek büyük ıhtimal tek paket halınde gelıyor ve 5 hakkın birini yemiş olursun2 tane aula f75 alsam geçer mi
farketmez yeterki kargoya verılmesin yoksa vergiyi ödemiyolar diye biliyorum675TL'nin altında alısveris yapmis oluyorsunuz. Normalde sepet minimum 675TL olmalı vergi hariç.
Diger arkadaş sipariş onaylandıktan sonra diğerini iptal et dedi. Emin misiniz hemen sonra olduğuna?
yok olmazilk aldığım klavye gelmiş siyah almıştım yeni gümrükten geçicek.Şimdi bide beyaz alsam bi sıkıntı olurmu gönderirlermi
Çünkü 3000TL'lil klavye bu fiyata satılıyor. Daha nasıl bir neden olabilir?Bu klavye neden bu kadar seviliyor?
Fiyatı ucuz güzel özellikleri varBu klavye neden bu kadar seviliyor?