Neler Yeni

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Yok hocam. Sen en azında haram falan deyip bir korelasyon kurmuşsun.
Hocam her insanın yapmakla yükümlü olduğu bir şey bence sonuçta o adamda eve ekmek götürüyor mben zaten o parayı ürüne verirken gözden çıkarmıştım böyle bir durum olmasa daha iyiydi

goku010203

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba az önce klavyem geldi bir türlü çalıştıramamıştım bende desteğe yazdım eğer bir sorun varsa iade oluşturabilirsiniz dendi bende siparişlerim bölümünden iade oluşturdum ve onaylandı ürünü iade etmeniz gerek yoktur en kısa zamanda paranız hesabınıza geçecektir yazıyor notta ama sorun şu ki ben şimdi klavyeyi çalıştırdım fn +w ye basacakmışız
Ben nasıl olsa çin malıdır diye bozuktur cs ye düşündüm şimdi adamlar parayı gönderecekler ben ne yapacağım çok ters bir durumda kaldım
Bunu bot mu yazdı destek ekibi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam valla ben sordum gerek yok diyorlar benden günah gitti inşallah haram olmaz
haram olmaz merak etme. Çok dert ediyosan o parayla karnı aç olan bi kardesimizi yemeğe cikartabilirsin.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Osman
Bunu bot mu yazdı destek ekibi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

haram olmaz merak etme. Çok dert ediyosan o parayla karnı aç olan bi kardesimizi yemeğe cikartabilirsin.
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun? Yargıyı nasıl koyabiliyorsun?

Üstüne üstlük "bak yetim doyurdum" dedirtip "pazarlık" kafasına mı giriyorsun?

İnsanları yanlış yerlere sürüklemeyi bırakın artık. Kendi kafanızdaki şey her zaman doğru değil. İyi amel diye düşünerek adamı yok yere bu mentaliteye sokarak kötüye yöneltmeye çalışıyorsun. Hiçbir vasfın yoksa paylaşmaktan kaçın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet yılmaz
hocam bence nasıl yaptığınızı açık açık göstermeyin şimdi birden iade etme furyası başlar alan herkes iade edip parayı cebine atar nacizene tavsiyem bi şekilde iade ettim zor oldu falan diye düzeltin

goku010203

80+ Bronze
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun? Yargıyı nasıl koyabiliyorsun?

Üstüne üstlük "bak yetim doyurdum" dedirtip "pazarlık" kafasına mı giriyorsun?

İnsanları yanlış yerlere sürüklemeyi bırakın artık. Kendi kafanızdaki şey her zaman doğru değil. İyi amel diye düşünerek adamı yok yere bu mentaliteye sokarak kötüye yöneltmeye çalışıyorsun. Hiçbir vasfın yoksa paylaşmaktan kaçın.
tamam karnı aç olan bi kardesimizi doyurmasın o zaman, neymiş 'pazarlık'mış. Haha. Mr.Duyar. bı bitmediniz...

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Burak Taşdemir
Kardeşim iyi tamam da neden bu durumun konusunu açıyorsun. Madem hak hukuku önemsiyorsun neden reklam yapıyorsun. Kötü niyetli kişilerin uğraşları sonucu Temu gibi her şeyi ayarlayan firmaları kaybedersek o zaman görürsünüz.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Osman
Kendini çok komik duruma düşüyorsun inan buna. Sözde ahlak bekçiliği yapıyor ama ağzını fena bozuyor boş yere. Elemanlara bak ya, gidin tedavi olun. 🤣🤣
Dediğimi tasdik etmekten başka işin yok sanırım senin 💀
Dağarcık dışı kelime sınırını aşamıyorsun 💀

TahinPekmez

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba az önce klavyem geldi bir türlü çalıştıramamıştım bende desteğe yazdım eğer bir sorun varsa iade oluşturabilirsiniz dendi bende siparişlerim bölümünden iade oluşturdum ve onaylandı ürünü iade etmeniz gerek yoktur en kısa zamanda paranız hesabınıza geçecektir yazıyor notta ama sorun şu ki ben şimdi klavyeyi çalıştırdım fn +w ye basacakmışız
Ben nasıl olsa çin malıdır diye bozuktur cs ye düşündüm şimdi adamlar parayı gönderecekler ben ne yapacağım çok ters bir durumda kaldım
geri bildirimde bulun. seninki kul hakkı ve haramdır ve bu şekilde yapıldığı için artık aj159 mouse satmıyorlar türkiyeye.

Top Bottom