Hocam valla ne yapsam bilemiyorum çok değişik bir ruh halindeyim şuandaHayırlı olsun gelen parayla temu dan Başka bir ürün alman daha doğru olur. Sonra o ürünü de iade et böyle böyle beleş mal topla (şaka lan şaka öyle şey mi olur)
Kötü hissetmene gerek yok temu ilk baştan beri ücretsiz ilk ürün dağıtımı yapıyor. Aynı şey dün başıma geldi sıvı soğutmanın ayakları eksik sandım destekten parça istedim parayı verdiler sonra dikkatli bakınca montajı çok farklıymış. (iade nin iadesi oldu ama olsun)Hocam valla ne yapsam bilemiyorum çok değişik bir ruh halindeyim şuanda
Hocam ya link atma şansınız var mı hala aktifse en azından nasıl bişi alacağım fikrim olsun lazım banadaAliexpresten 90 TL'ye almıştım hocam 7 8 ay oluyor indirme girmişti
Suan 400 tl olsa gerekHocam ya link atma şansınız var mı hala aktifse en azından nasıl bişi alacağım fikrim olsun lazım banada
Valla bizde trendyol dada öle bisi olmuştu trendyol almiyor para iadesi la manyakmisiniz satici ne yapcak diyoruz adamlarin hakkini düşünüyoruz empati yaparak malum. Yok umurlarında değil. Sonuçta trendyol da çinlilerin ya. Ben anlamadım valla. Ama Satıcı nosunu bulup adami arayip iadesini ettik şükür ki adam ne dua etmişti. Tabi temuda bu sans yokHocam para satıcıdan kesilecekmiş sanırım o kötü hissettirdi ya temudan kesilse neyse koymaz da ne bilim kötü oldum şimdi bunlar iade almamak için 40 takla atardı noldu anlamadım vallahi
https://a.aliexpress.com/_oDLRDKH aşırı pahalanmış hocam ama buyrunHocam ya link atma şansınız var mı hala aktifse en azından nasıl bişi alacağım fikrim olsun lazım banada
Keycaps linkHayır hocam bottan değil müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum dedim kevın diye birisi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yukarıda kadala p diye yazıyor gerçek bu bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok güzelmiş vallahi ya
Keycaps link
Evet hocam sizin dün konunuzu görmüştüm bende baya korktum 3 gündür aras esnaf noktasındayım acaba bişi olurmu diyede bugün böyle bir olay yaşadım işteiçin rahat etsin etmiyosada gönder bana utanmazlar klavye yerine 1 dolarlık plastik ışık gönderdi bana
Hocam yaParayı çek evin bahcesine göm ömür boyu da açma