Neler Yeni

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,291
İsim
Diyarhan
Hayırlı olsun gelen parayla temu dan Başka bir ürün alman daha doğru olur. Sonra o ürünü de iade et böyle böyle beleş mal topla (şaka lan şaka öyle şey mi olur)

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Hayırlı olsun gelen parayla temu dan Başka bir ürün alman daha doğru olur. Sonra o ürünü de iade et böyle böyle beleş mal topla (şaka lan şaka öyle şey mi olur)
Hocam valla ne yapsam bilemiyorum çok değişik bir ruh halindeyim şuanda

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,291
İsim
Diyarhan
Hocam valla ne yapsam bilemiyorum çok değişik bir ruh halindeyim şuanda
Kötü hissetmene gerek yok temu ilk baştan beri ücretsiz ilk ürün dağıtımı yapıyor. Aynı şey dün başıma geldi sıvı soğutmanın ayakları eksik sandım destekten parça istedim parayı verdiler sonra dikkatli bakınca montajı çok farklıymış. (iade nin iadesi oldu ama olsun)

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Aliexpresten 90 TL'ye almıştım hocam 7 8 ay oluyor indirme girmişti
Hocam ya link atma şansınız var mı hala aktifse en azından nasıl bişi alacağım fikrim olsun lazım banada

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Muddi

80+ Bronze
Hocam para satıcıdan kesilecekmiş sanırım o kötü hissettirdi ya temudan kesilse neyse koymaz da ne bilim kötü oldum şimdi bunlar iade almamak için 40 takla atardı noldu anlamadım vallahi
😅😅Valla bizde trendyol dada öle bisi olmuştu trendyol almiyor para iadesi la manyakmisiniz satici ne yapcak diyoruz adamlarin hakkini düşünüyoruz empati yaparak malum. Yok umurlarında değil. Sonuçta trendyol da çinlilerin ya. Ben anlamadım valla. Ama Satıcı nosunu bulup adami arayip iadesini ettik şükür ki adam ne dua etmişti. Tabi temuda bu sans yok😅

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Hayır hocam bottan değil müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum dedim kevın diye birisi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yukarıda kadala p diye yazıyor gerçek bu bence

Çok güzelmiş vallahi ya
Keycaps link

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit

için rahat etsin etmiyosada gönder bana utanmazlar klavye yerine 1 dolarlık plastik ışık gönderdi bana
Evet hocam sizin dün konunuzu görmüştüm bende baya korktum 3 gündür aras esnaf noktasındayım acaba bişi olurmu diyede bugün böyle bir olay yaşadım işte

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Parayı çek evin bahcesine göm ömür boyu da açma 😂😂😂

Top Bottom