Neler Yeni

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Arkadaşlar merhaba az önce klavyem geldi bir türlü çalıştıramamıştım bende desteğe yazdım eğer bir sorun varsa iade oluşturabilirsiniz dendi bende siparişlerim bölümünden iade oluşturdum ve onaylandı ürünü iade etmeniz gerek yoktur en kısa zamanda paranız hesabınıza geçecektir yazıyor notta ama sorun şu ki ben şimdi klavyeyi çalıştırdım fn +w ye basacakmışız
Ben nasıl olsa çin malıdır diye bozuktur cs ye düşündüm şimdi adamlar parayı gönderecekler ben ne yapacağım çok ters bir durumda kaldım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Arkadaşlar merhaba az önce klavyem geldi bir türlü çalıştıramamıştım bende desteğe yazdım eğer bir sorun varsa iade oluşturabilirsiniz dendi bende siparişlerim bölümünden iade oluşturdum ve onaylandı ürünü iade etmeniz gerek yoktur en kısa zamanda paranız hesabınıza geçecektir yazıyor notta ama sorun şu ki ben şimdi klavyeyi çalıştırdım fn +w ye basacakmışız
Ben nasıl olsa çin malıdır diye bozuktur cs ye düşündüm şimdi adamlar parayı gönderecekler ben ne yapacağım çok ters bir durumda kaldım
hocam için rahat etmiyorsa desteğe bağlan bir şekilde çalıştırdığını söyle belki parayı iade etmekten vazgeçmezler hemde içiniz rahat olur sonuçta bile bile yapmamışsınız.

Spectre_zz

80+ Bronze
kullan kanka saçma sapan şeylere konu açmayın bir şey yapmayacan daha geri yollayamazsın parayı kitleyin konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam için rahat etmiyorsa desteğe bağlan bir şekilde çalıştırdığını söyle belki parayı iade etmekten vazgeçmezler hemde içiniz rahat olur sonuçta bile bile yapmamışsınız.
onlar iadeyi yapınca para anında gidiyor kanka banka sadece hesaba geç yansıtıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.

Ekler

• Screenshot_20241207_142618_Temu.jpg
    Screenshot_20241207_142618_Temu.jpg
    482.5 KB · Hit: 251

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
kullan kanka saçma sapan şeylere konu açmayın bir şey yapmayacan daha geri yollayamazsın parayı kitleyin konuyu

onlar iadeyi yapınca para anında gidiyor kanka banka sadece hesaba geç yansıtıyor
evet anında yapıyorlar ama belki farklı bir şey söyleyecekler belli olmaz adamın sormasında bi problem göremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Haram değilmi reisim ondan yoksa benlik sorun yokta

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Hocam valla ben sordum gerek yok diyorlar benden günah gitti inşallah haram olmaz

Ekler

• Screenshot_20241207_144250_Temu.jpg
    Screenshot_20241207_144250_Temu.jpg
    665 KB · Hit: 185
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe
bottan otomatik olarak sadece para iadesi yapmışsın paran iade olmuştur yüksek ihtimal iptal edemezsin klavyeyi mantıken bedavaya getırmıs oldun

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Hayır hocam bottan değil müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum dedim kevın diye birisi geldi

Hocam valla ben sordum gerek yok diyorlar benden günah gitti inşallah haram olmaz
Hocam yukarıda kadala p diye yazıyor gerçek bu bence

Çok güzelmiş vallahi ya

Ekler

• Screenshot_20241207_145412_Gallery.jpg
    Screenshot_20241207_145412_Gallery.jpg
    302.4 KB · Hit: 125
Top Bottom