Neler Yeni

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hayır hocam bottan değil müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum dedim kevın diye birisi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yukarıda kadala p diye yazıyor gerçek bu bence

Çok güzelmiş vallahi ya
Keycapsler nerden hocam

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
kanka gelen parayla easysmx 15 çek oh miss

Muddi

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba az önce klavyem geldi bir türlü çalıştıramamıştım bende desteğe yazdım eğer bir sorun varsa iade oluşturabilirsiniz dendi bende siparişlerim bölümünden iade oluşturdum ve onaylandı ürünü iade etmeniz gerek yoktur en kısa zamanda paranız hesabınıza geçecektir yazıyor notta ama sorun şu ki ben şimdi klavyeyi çalıştırdım fn +w ye basacakmışız
Ben nasıl olsa çin malıdır diye bozuktur cs ye düşündüm şimdi adamlar parayı gönderecekler ben ne yapacağım çok ters bir durumda kaldım
Başkalarının hakkina girmemek icin çalıştığını soylemeden doğru olandir. Bendede mouse pad vardi iade istedim direk iade kodu verdi 80tl lik şeyi yollamakla ugrascaz bide

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
kanka gelen parayla easysmx 15 çek oh miss
Linkini ata bilir misiniz hocam rica etsem

Başkalarının hakkina girmemek icin çalıştığını soylemeden doğru olandir. Bendede mouse pad vardi iade istedim direk iade kodu verdi 80tl lik şeyi yollamakla ugrascaz bide
Hocam kötü bir şeymi yaptım ya tam anlayamadım

Muddi

80+ Bronze
Linkini ata bilir misiniz hocam rica etsem

Hocam kötü bir şeymi yaptım ya tam anlayamadım
O para saticidan kesilir paltform icin müşteri memnuniyeti önemli. Bu gibi durumlar satıcıların platformdan çekilmesini saglar. Yani sen ben o boyle para iadesi için para alırsak yarin oburgun ürün alacak satici bulamayız herkes turkiyeye kapıyı kapatır

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Osman
Benzer bir mevzuyu arkadaşım yaşadı. Ne kadar uğraşsa da iade sürecini kapatamadı. İnsanın içi rahat etmiyordur eminim. Saçma sapan iade süreçleri yüzünden insanları vicdanen rahat bırakmıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
O para saticidan kesilir paltform icin müşteri memnuniyeti önemli. Bu gibi durumlar satıcıların platformdan çekilmesini saglar. Yani sen ben o boyle para iadesi için para alırsak yarin oburgun ürün alacak satici bulamayız herkes turkiyeye kapıyı kapatır
Hocam yazdım desteğe gerek yok diyor emin olun hayatımda ilk defa bir ürün iade ettim oda bu şekil oldu

Gümrük ücretini de iade ettiler mi?
Evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Anladım hocam o zaman yapcak

bisi yok
Hocam para satıcıdan kesilecekmiş sanırım o kötü hissettirdi ya temudan kesilse neyse koymaz da ne bilim kötü oldum şimdi bunlar iade almamak için 40 takla atardı noldu anlamadım vallahi

Top Bottom