Neler Yeni

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

goku010203

80+ Bronze
geri bildirimde bulun. seninki kul hakkı ve haramdır ve bu şekilde yapıldığı için artık aj159 mouse satmıyorlar türkiyeye.
Onun stoğu bitti diye satılmıyor, alakasız. Ayrıca gördüğüm kadarıyla iptal edilmiyor o durum. Adama boş yere vicdan azabı çektirmenize gerek yok, mümkünse modlar konuyu kilitlesin de aktif olarak üstte durmasın.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Osman
Yaşın 13-14 falan kardeşim benim. Git kitap oku bişey yap. Burda saçma sapan konuşma, sana cevap verdigime şükret. Alakasız saçma sapan cevap atiyosun. Değersiz ve önemsiz bir insansın. 💀💀
Hala ve hala yaptığım tespitin doğru olduğunu yansıtmak için çaba sarf ediyorsun. Dağarcığını geliştir. "Saçma sapan" dolaşma buralarda. 😬

💀

TahinPekmez

80+ Silver
Onun stoğu bitti diye satılmıyor, alakasız. Ayrıca gördüğüm kadarıyla iptal edilmiyor o durum. Adama boş yere vicdan azabı çektirmenize gerek yok, mümkünse modlar konuyu kilitlesin de aktif olarak üstte durmasın.
stok mu vpn ile girildiğinde stokda görünüyor. kaç konu açıldı bunun için. Boş yere Vicdan azabı mı. iade etmesini biliyorsa yeniden görüşüp iadenin iptalini de isteyebilir buraya konu açacağına. Empati yapmanı tavsiye ederim

goku010203

80+ Bronze
Uygunsuz içerik
Hala ve hala yaptığım tespitin doğru olduğunu yansıtmak için çaba sarf ediyorsun. Dağarcığını geliştir. "Saçma sapan" dolaşma buralarda. 😬

💀
QHSİQODJQOSKSKAOA patladım. Nerde görsem tanırım, ergenliğin başlarında olan internet bebesi. Yaşını doğru tahmin ettiğime göre bu laflarimin bi inandırıcılığı var. Seninkilerin yok, boş cümleler. Birde ciddiye almami bekliyor, cidden çok komiksin. Büyüyünce anlarsın yaşına veriyorum. Bide kendini havalı sanman yok mu?.. 🤣

goku010203

80+ Bronze
stok mu vpn ile girildiğinde stokda görünüyor. kaç konu açıldı bunun için. Boş yere Vicdan azabı mı. iade etmesini biliyorsa yeniden görüşüp iadenin iptalini de isteyebilir buraya konu açacağına. Empati yapmanı tavsiye ederim
onu bilemiyorum. Forumdaki insanlar neden okuduğunu anlamıyor onu anlamış değilim. Dönüşü olmayan bir konuda istemeden bir şey yapmışsa daha da ustelemenize gerek yok. Çünkü o iptal islemi gerçekleşmiyor yani istese de iptal edemez. Daha fazla üstüne gitmeyin konuya mesaj da atmayınki aktif olarak üstte durmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Bunun adı Nitelikli dolandırıcılık o.O2
Ne alaka konuyu okumadan yorum yazmazsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu bilemiyorum. Forumdaki insanlar neden okuduğunu anlamıyor onu anlamış değilim. Dönüşü olmayan bir konuda istemeden bir şey yapmışsa daha da ustelemenize gerek yok. Çünkü o iptal islemi gerçekleşmiyor yani istese de iptal edemez. Daha fazla üstüne gitmeyin konuya mesaj da atmayınki aktif olarak üstte durmasın.
Teşekkürler hocam

TahinPekmez

80+ Silver
Top Bottom