Daha uygun yollu ne arıyorsun anlamadım. 70usd vergisiz fiyatı zaten normalde.Aula F75 için alım yapmaya çalıştığımda 400tl vergisiyle yaklaşık 1000tlye geliyor bunu herhangi bir şekilde kuponla vs. Nasıl uyguna alabilirim ilk siparişim olacak ona özel kupon vs. Varmi ?
8 siparisim var bi kere yuzde 30 vermedi nerden salladin yuzde 30 u kralzaten sipariş alt limiti var. %30 indirim kuponu tanımlıyor sana uygulama üzerinden. eksik kalan şeylere de touchpad mouse falan aldım ucuz yollu. aynı klavyeden 2 tane alsaydım keşke diyorum hediye verirdim birilerine
ben böyle biliyorum da ilk kez alışveriş yaptım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
Bedavaya klavye istiyor herhaldeDaha uygun yollu ne arıyorsun anlamadım. 70usd vergisiz fiyatı zaten normalde.
yüzde 30 mu yok 50 ahahahazaten sipariş alt limiti var. %30 indirim kuponu tanımlıyor sana uygulama üzerinden. eksik kalan şeylere de touchpad mouse falan aldım ucuz yollu. aynı klavyeden 2 tane alsaydım keşke diyorum hediye verirdim birilerine
ben böyle biliyorum da ilk kez alışveriş yaptım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
yüzde 30 mu yok 50 ahahaha
8 siparisim var bi kere yuzde 30 vermedi nerden salladin yuzde 30 u kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bedavaya klavye istiyor herhalde
yorgundum sadece bunu alıp cıkacaktım kaç gündür sistem dizmeye çalışıyorum. ilk üyelik ilk sipariş .keşke 2 tane alsaymışım diyorum şimdinaptın tüm temuyumu satın aldın
Bende öyleyim hocam sonunda aldım sistemi cuma elimde olur umarım❌İndirim Bitti! - AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi
Merhabalar öncelikle, bu konuda detaylı olarak Temu'daki tüm indirimlerden ve en uyguna nasıl ürün alabileceğinizden biraz bahsedeceğim. Daha detaylı bir konu yapmayı isterdim ancak malum vize haftam. Çok oyalamadan konuya geçiyorum. Öncelikle bu indirimler için Temu'nun mobil uygulamasını...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
yorgundum sadece bunu alıp cıkacaktım kaç gündür sistem dizmeye çalışıyorum. ilk üyelik ilk sipariş .keşke 2 tane alsaymışım diyorum şimdi