Neler Yeni

AULA F75 UYGUN YOLDAN NASIL ALINIR?

BN0'

80+
Reaksiyon skoru
46
Aula F75 için alım yapmaya çalıştığımda 400tl vergisiyle yaklaşık 1000tlye geliyor bunu herhangi bir şekilde kuponla vs. Nasıl uyguna alabilirim ilk siparişim olacak ona özel kupon vs. Varmi ?

zaten sipariş alt limiti var. %30 indirim kuponu tanımlıyor sana uygulama üzerinden. eksik kalan şeylere de touchpad mouse falan aldım ucuz yollu. aynı klavyeden 2 tane alsaydım keşke diyorum hediye verirdim birilerine
ben böyle biliyorum da ilk kez alışveriş yaptım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin

Aula F75 için alım yapmaya çalıştığımda 400tl vergisiyle yaklaşık 1000tlye geliyor bunu herhangi bir şekilde kuponla vs. Nasıl uyguna alabilirim ilk siparişim olacak ona özel kupon vs. Varmi ?
Daha uygun yollu ne arıyorsun anlamadım. 70usd vergisiz fiyatı zaten normalde.

zaten sipariş alt limiti var. %30 indirim kuponu tanımlıyor sana uygulama üzerinden. eksik kalan şeylere de touchpad mouse falan aldım ucuz yollu. aynı klavyeden 2 tane alsaydım keşke diyorum hediye verirdim birilerine
ben böyle biliyorum da ilk kez alışveriş yaptım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
8 siparisim var bi kere yuzde 30 vermedi nerden salladin yuzde 30 u kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha uygun yollu ne arıyorsun anlamadım. 70usd vergisiz fiyatı zaten normalde.
Bedavaya klavye istiyor herhalde

Uygun yollu olarak sormadım kral bir konuda görmüştüm kuponla vs. Daha uyguna geliyor diye onu soruyorum.

yüzde 30 mu yok 50 ahahaha

Ekler

• IMG_20241120_202723.jpg
    IMG_20241120_202723.jpg
    252.5 KB · Hit: 91

naptın tüm temuyumu satın aldın :D
yorgundum sadece bunu alıp cıkacaktım kaç gündür sistem dizmeye çalışıyorum. ilk üyelik ilk sipariş .keşke 2 tane alsaymışım diyorum şimdi :D

yorgundum sadece bunu alıp cıkacaktım kaç gündür sistem dizmeye çalışıyorum. ilk üyelik ilk sipariş .keşke 2 tane alsaymışım diyorum şimdi :D
Bende öyleyim hocam sonunda aldım sistemi cuma elimde olur umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,150
Üyeler
173,320
Son üye
cabbaro
Geri