tukendı yazıyor gırınce bende mı oyle sadece ıkısındedebeyaz olarak düşük bütçede bunu öneririm
çıkarsa bu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben 1k kredi iadesi ile üsttekinin siyahını almıştım çok güzel
sende öyle yazıyor arama kısmından arattukendı yazıyor gırınce bende mı oyle sadece ıkısındede
8 adet stokta gözüküyor.tukendı yazıyor gırınce bende mı oyle sadece ıkısındede
e bi zahmet daha iyi olsun double shot keycaps fontlarıda iyi ayrıcaGörüntü olarak okeyde aulanın keycapsler çok daha kaliteli o yüzden.
ılk lınktekı baya guzel gorunuyor kalıte olarak nasıl kullanıyorsanbeyaz olarak düşük bütçede bunu öneririm
çıkarsa bu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben 1k kredi iadesi ile üsttekinin siyahını almıştım çok güzel
maalesef daha kullanamadım eve sipariş geçmiştim yurttan eve dönemeyeceğim bu haftaılk lınktekı baya guzel gorunuyor kalıte olarak nasıl kullanıyorsan
Çok fazla çeşit var bence sahibindene veya temuya side print keycap yazıp kendin bak daha sağlıklı olurLink atabilir misin hocam
Aulanın keycapler temudaki 300 tllik double shotlarla aynı kalitede abartacak pek bi yanı yoke bi zahmet daha iyi olsun double shot keycaps fontlarıda iyi ayrıca
Hocam bu ikiside aynı urune benziyor biri zaten senin attığın ama aralarında 100 TL fiyat farkı var ucuz olani alsam bir sıkıntı çıkar mı acaba hangisini tercih etmeliyim sencemaalesef daha kullanamadım eve sipariş geçmiştim yurttan eve dönemeyeceğim bu hafta
sıkıntı çıkmazHocam bu ikiside aynı urune benziyor biri zaten senin attığın ama aralarında 100 TL fiyat farkı var ucuz olani alsam bir sıkıntı çıkar mı acaba hangisini tercih etmeliyim sence